ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο Τομ Κοκκόρης, ολοκλήρωσε την διαδρομή της “Ελπίδας” στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. |
Ελπίδα στους 2 τροχούς. Αυτή η ελπίδα έγινε απτή στην Ερμιόνη όπου ο ποδηλάτης Τομ Κοκκόρης πάτησε φρένο! Η διαδρομή του ξεκίνησε από Σίδνεϋ και διήρκησε 85 μέρες μέχρι να έρθει Ελλάδα. Και όλες αυτές οι ορθοπεταλιές για ευγενή σκοπό… Για να ενισχυθεί το μεγαλεπήβολο έργο του Συλλόγου “Ελπίδα”.

Στην Ερμιόνη λοιπόν τιμήθηκε o Ελληνοαυστραλός ποδηλάτης Τομ Κοκκόρης από την Πρόεδρο του “Ελπίδα” κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε μια σεμνή τελετή, με πλούσια όμως αισθήματα.

Ο Τομ Κόκκορης o ομογενής ποδηλάτης απο την Αυστραλία, με το μεγαλείο ψυχής που διακρίνει τους απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, κινώντας να γυρίσει τον κόσμο με ένα ποδήλατο για τους σκοπούς της “Ελπίδας”, έστειλε το μήνυμα σε όλους ότι η θέληση για προσφορά είναι το πιό δυνατό και συνάμα πολύτιμο χαρακτηριστικό στους ανθρώπους.
Ο Τομ Κόκκορης φωτεινό παράδειγμα του εθελοντισμού, συνάντησε, το βράδυ του Σαββάτου στην Ερμιόνη, την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενα εξίσου φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς, που κατάφερε με την βοήθεια πολλών επωνύμων και ανωνύμων Ελλήνων και όχι μόνο να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά.

Εκεί ήταν και η πρέσβειρα της Αυστραλίας η κ. Τζένη Μπλούμφιλντ ομογενής και αυτή, με καταγωγή απο την Θεσσαλονίκη, με τα άπταιστα ελληνικά της να τονίζει την έκταση της ισχύος της ελληνικής ομογένειας και να αναρωτιόμαστε όλοι τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια που μείναμε στην ζεστή αγκαλιά της πατρίδας. Σίγουρο είναι ότι δεν πράξαμε καθόλου καλά. Στην εκδήλωση παρίστατο και ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ