ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Συνεχίζουν να προκαλούν οι γύφτοι στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
Το περιστατικό μας το διηγήθηκε κάτοικος του χωριού και είναι ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκονται οι αθίγγανοι και του φόβου που θέλουν να επιβάλουν στους κατοίκους του χωριού.


Το περιστατικό με τον ανηλεή ξυλοδαρμό των κατοίκων στην κεντρική πλατεία του χωριού έγινε το Σάββατο και όπως είναι φυσικό, ανάστατοι οι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και κουβέντιαζαν για το περιστατικό και το τι πρέπει να γίνει.

Να πούμε εδώ πως από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων έσπευσαν μέλη της Χρυσής Αυγής που ας μην κρυβόμαστε, οι κάτοικοι πραγματικά τους βλέπουν ως μια σοβαρή λύση στο πρόβλημα τους και αναμένουν τις εξελίξεις για να τους δώσουν το πράσινο φως για να δράσουν. Το ίδιο επανελήφθη και την Κυριακή το απόγευμα γύρω στις 8:00 όπου μια μεγάλη ομάδα κατοίκων και ανθρώπων της Χ.Α  βρίσκονταν στην πλατεία μέχρι της 9:00.

Όταν όλοι ενημερωθήκαν για τις ενέργειες που θα γινόντουσαν την Δευτέρα το πρωί από τον δήμαρχο και αντιπροσωπεία κατοίκων, αποχώρησαν από το σημείο. Κάποιος όμως ειδοποίησε τους αθίγγανους, πως δεν υπάρχουν ποια συγκεντρωμένοι κάτοικοι και μέλη της Χ.Α στην πλατεία και έτσι ξεκίνησαν με αγροτικά φορτωμένα κόσμο να παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο, σε ένδειξη δύναμης.

Με κόρνες, φωνές, βρισιές, βωμολοχίες, χειρονομίες και απειλές οι αθίγγανοι με τα αγροτικά παρέλασαν από την πλατεία σκορπώντας τον φόβο στους κατοίκους.Το ίδιο βράδυ οι πυροβολισμοί από τα Καλάσνικοφ μέσα στον Αργολικό κάμπο, έσπαγαν την ησυχία της νύχτας υπενθυμίζοντας στους κατοίκους ποιος έχει το πάνω χέρι στην περιοχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ