ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ημερίδα για το λιμάνι Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 π.μ. |
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων διοργάνωσαν χθες Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου, την εξ αναβολής ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή για το κοινό, με θέματα που αναπτύχθηκαν από τους αρμόδιους φορείς και που αφορούν το λιμάνι Ναυπλίου.

 Η εφαρμογή κώδικα ασφάλειας λιμένων (isps), η εκβάθυνση λιμένα, η κατασκευή μαρίνας και η τουριστική και εμπορική χρήση λιμανιού ήταν κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν την ημερίδα.
Στη ημερίδα έδωσαν το παρόν τους μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος ,οι βουλευτές του νομού Δ.Κοδέλας και Γ. Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος, ο θεματικός περιφερειάρχης κ. Πουλάς, ο πρόεδρος του Ο.Ε.Β.Ε.Α Π. Μακρής ,οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλίου Χ. Γραμματικόπουλος και Α. Σαλεσιώτης , ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σ Αυγουστόπουλος, ο λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ενώ τον χαιρετισμό του στην ημερίδα έστειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ