ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΌΧΙ στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Άργους από το δημοτικό συμβούλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. |
 Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, κατά την συνεδρίασή του της 19ης Σεπτεμβρίου 2012 και πριν το σώμα εισέλθει στην εξέταση των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, εξέδωσε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (μειοψήφησε ως προς το περιεχόμενο του ψηφίσματος η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ν. Μπαβελή) το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ


Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας είναι αδιανόητο οι κάτοικοι του Νομού μας και ειδικότερα του Δήμου Άργους Μυκηνών να απειλούνται με την στέρηση υπηρεσιών υγείας μέσω της αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου Άργους , που τεχνηέντως επιδιώκεται με το νέο σύστημα εφημεριών και την μετακίνηση ιατρικού προσωπικού προς τρίτα νοσοκομεία και μάλιστα άλλων
νομών .

Καμία υποβάθμιση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και την απαξίωση του Νοσοκομείου Άργους. Θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας η στήριξη στις δομές του Νοσοκομείου Άργους και η ενίσχυσή του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τεχνικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Απαιτούμε την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άργους και είμαστε κάθετα αντίθετοι στην όποια υποβάθμιση δηλώνοντας συνάμα ότι οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα μας βρει απέναντι.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σε οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμισή του , το Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών θα αντισταθεί με κάθε τρόπο.

Διεκδικούμε περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να παρέχονται στους πολίτες σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ