ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μια συνάντηση που...ποτέ δεν έγινε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. |




















 Όταν για ένα τόσο σοβαρό τοπικό θέμα, όπως είναι η κατάργηση-κλείσιμο του στρατοπέδου Ναυπλίου, γράφονται, μεταδίδονται και αναπαράγονται "ελαφρά την καρδία" ειδήσεις που έχουν να κάνουν με επαφές και ραντεβού του δημάρχου Ναυπλιέων και των βουλευτών του νομού με τον υπουργό άμυνας και μάλιστα για σήμερα, γεγονός το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, τότε εμείς που δεν είμαστε και... "δημοσιογράφοι", τι να πούμε;

Η αλήθεια είναι πως τέτοιο ραντεβού δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατό να κλειστεί και πως πράγματι γίνονται προσπάθειες να γίνει την άλλη βδομάδα, χωρίς να είναι και αυτό σίγουρο.

Τώρα, ο ανταγωνισμός και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης οδηγεί ορισμένους σε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις με αποτέλεσμα, ανακρίβειες και δημιουργία εντυπώσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όταν αυτό το πράττουν βέβαια και "έγκριτοι δημοσιογράφοι" και τα μέσα στα οποία δουλεύουν δεν τους τραβάνε το αυτί (που είναι και το λιγότερο που έχουν να κάνουν)  τότε το μόνο που μπορεί να υποθέσει κανείς, είναι πως αυτό γίνετε με την ανοχή του μέσου.

Το καλό είναι βέβαια πως μετά από παρέμβαση που έγινε "άνωθεν" η ανάρτηση κατέβηκε...η εντύπωση όμως έμεινε και πολλοί περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης που...ποτέ δεν έγινε!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ