ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Άμα δεν έχετε θα σας τα πάρουν με το ζόρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
 Η έκρηξη ληξιπρόθεσμων χρεών τα οποία έφτασαν τον Οκτώβριο στα 53,47 δις. ευρώ έχει θορυβήσει την Τρόικα και το οικονομικό επιτελείο. Έτσι το Υπουργείο φέρνει στο προσκήνιο τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.


Πρόσφατα απεστάλη στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητεί επικαιροποιημένη λίστα όσων χρωστούν άνω των 300 ευρώ προκειμένου να απενεργοποιήσει το σχέδιο για τις κατασχέσεις. ο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ξεκινά μπαράζ πλειστηριασμών ακινήτων μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου (με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 3.000 ευρώ), με στόχο την είσπραξη 2 δισ. ευρώ εντός του έτους.

ΔΗΛΑΔΗ σχεδιάζουν όποιος χρωστάει 300 ευρώ να του πάρουν την σύνταξη,και θεωρούν μεγάλο οφειλέτες όσους χρωστούν 3000 ευρώ ταυτόχρονα καμιά πάταξη από τους πραγματικούς μεγάλο οφειλέτες και αυτούς που διακινούν μαύρο χρήμα σχετικά αυτό "Ομερτά" για τις 187 offshore στο Κρανίδι

Ένας χρόνος πέρασε από τις αποκαλύψεις για τις υπεράκτιες εταιρείες στο Κρανίδι Αργολίδος κι ενώ οι πρώτοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ ξεσκέπασαν όργιο φοροδιαφυγής, έκτοτε έχουν κολλήσει με αποτέλεσμα πολλές από τις υποθέσεις να κινδυνεύουν να παραγραφούν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ