ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ανδριανός: Τα κρούσματα παραβατικότητας αυξάνονται και μαζί μ’ αυτά αυξάνεται και η ένταση και η βιαιότητά τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. |
 Σε συνέχεια της πρόσφατης σύσκεψης στην Νέα Κίο με θέμα την έξαρση της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός μετείχε σήμερα σε σύσκεψη των τριών βουλευτών του Νομού με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια.
Ο κ. Ανδριανός τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής που θα ξεκινά από την ουσιαστική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με ανθρώπινο δυναμικό και με υλικοτεχνικές υποδομές - καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ τα κρούσματα αυξάνονται και μαζί μ’ αυτά αυξάνεται και η ένταση και η βιαιότητά τους - και θα λαμβάνει υπόψη τις επιπτώσεις της κρίσης, αλλά και την ιδιαίτερη πληθυσμιακή σύνθεση περιοχών όπως η Νέα Κίος και η Αγία Τριάδα.

Ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε και στα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ερμιονίδας, όπου, πέρα από την υποστελέχωση και τις ελλείψεις, παραμένει άλυτο το πρόβλημα της στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, το οποίο σήμερα στεγάζεται σε τριτοκοσμικές συνθήκες, καθώς και στα προβλήματα αστυνόμευσης στο Δήμο Επιδαύρου.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε ο κ. Ανδριανός, το δικαίωμα της ασφάλειας των πολιτών είναι ιερό και αδιαπραγμάτευτο και μία από τις προϋποθέσεις κάθε αισιόδοξης σκέψης για το μέλλον του τόπου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ