ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

''Αδέσποτο Λιοκόκι'' σκέπασε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. |
  Ένα ασυνήθιστο ατύχημα έγινε πριν από λίγο στην οδό Ασκληπειού στο Ναύπλιο. Στο ύψος του νοσοκομείου Ναυπλίου ένα φορτηγό που είχε πορεία προς την Ενδεκάτη, μετέφερε το γνωστό "Λιοκόκι" από ελαιοτριβείο προς κάποιο πυρηνελαιουργείο της περιοχής.

Το φορτηγό αν και δεν είχε μεγάλη ταχύτητα φρενάρισε απότομα για να αποφυγή αυτοκίνητο που του έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το φορτίο (πρόκειται για τα υπολείμματα από την έκθλιψη του καρπού της ελιάς που είναι σε παχύρρευστη μορφή) και να πέσει μεγάλη ποσότητα επάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα οδηγός και να σκεπάσει σχεδόν το μισό όχημα.
Όπως ήταν φυσικό η γυναίκα ξαφνιάστηκε και τρόμαξε όταν είδε το παρπριζ του αυτοκινήτου να καλύπτετε από την καφέ παχύρρευστη ουσία ενώ έκανε τον σταυρό της που δεν είχε το παράθυρο του αυτοκινήτου ανοιχτό...
Ο δρόμος έκλεισε για λίγο και ο δήμος με συνεργείο ανέλαβε τον καθαρισμό του οδοστρώματος μιας και η πυροσβεστική δεν μπορούσε να ρίξει νερό για να μην διασκορπιστεί το υλικό στον υπόλοιπο δρόμο και δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα από την ολισθηρότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ