ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Στον δήμαρχο καταλογίζει ευθύνες η αντιπολίτευση για το θέμα του παγοδρομίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. |
  Σε λάθος χειρισμούς του θέματος του παγοδρομίου από τον δήμαρχο Ναυπλιέων οφείλεται, κατά την αντιπολίτευση, η εξέλιξη και η απόφαση για το παγοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει ως εξής:

Το δημοτικό συμβούλιο πριν ένα μήνα (ομόφωνα όλες οι δημοτικές παρατάξεις), αποφάσισε την λειτουργιά του παγοδρομίου. Όμως όλο το διάστημα που μεσολάβησε και ενώ το παγοδρόμιο λειτουργεί, πάντα κατά την αντιπολίτευση, ο δήμαρχος δεν μερίμνησε για τα προβλεπόμενα.

Δεν υπήρχε ορισμός τεχνικού ασφαλείας, ούτε μέτρα ασφαλείας (είναι γνωστό ότι περνάνε ρεύματα υψηλής τάσης), ούτε σύναψη συμφωνητικού εκμίσθωσης του χώρου, ούτε οι αναγκαίες αδειοδοτήσεις. Στο έκτακτο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, δεν παραβρέθηκε ο ίδιος (κατά δήλωση του ήταν σε έκτακτο ραντεβού σε υπουργείο στην Αθήνα), ούτε ο επιχειρηματίας του παγοδρόμιου.

Αυτό, από κύκλους της αντιπολίτευσης, ήταν που εξόργισε τους δημοτικούς συμβούλους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και μεγάλο μέρος της συμπολίτευσης, ζήτησε να δουλέψει το παγοδρόμιο αλλά να τηρηθούν άμεσα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και αρνήθηκε να ψηφίσει, την προτεινόμενη από τον απόντα δήμαρχο, σύμβαση παραχώρησης της πλατείας Φιλελλήνων για 3 μήνες προς 1000 ευρώ το μήνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ