ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Art Matina's Love Stories στο Ρακομελάδικο «Το Μέλι»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:19:00 μ.μ. |
 Οι Ιστορίες αγάπης έχουν την τιμητική τους το Φεβρουάριο. Και παρότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν όλο το χρόνο, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ευκαιρία για κάτι διαφορετικό. Μια νότα χαράς, ιδιαίτερα για τους νέους, που συνεχίζουν να ονειρεύονται, αλλά και για τους μεγαλύτερους που έχουν το κέφι και την ψυχή νέων παιδιών!
Με πολύ καλή μουσική, εξαιρετικό ρακόμελο και οινόμελο, η Ματίνα Λαμπροπούλου στις 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου εκθέτει τα έργα της – εικαστικά κοσμήματα και άλλες ξεχωριστές δημιουργίες, άλλες σχετικές με την ημέρα του έρωτα και άλλες για όσους δεν πιστεύουν σε αυτόν - στο Ρακομελάδικο «ΤΟ ΜΕΛΙ» στα Άνω Πατήσια.

Πάρτυ Bazaar λοιπόν για όσους είναι ερωτευμένοι αλλά... και για όσους λένε I Hate Valentine!

Ματίνα Λαμπροπούλου


Γεννημένη το 1979 στην Αθήνα, η Ματίνα Λαμπροπούλου αποφασίζει από νωρίς να ασχοληθεί με την τέχνη και σε ηλικία 13 ετών μαθητεύει δίπλα στον ζωγράφο Τάκη Σχοινά και συνεχίζει στο εργαστήρι του Θανάση Μήνη έως το 1998.

Το 1997 αποφοιτεί από τον Κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών και το 2000 ολοκληρώνει τις σπουδές της ως Τεχνικός Διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Από το 2001 έως το 2006 παρακολουθεί το μάθημα των μεικτών τεχνικών ζωγραφικής στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών με δάσκαλο τον Κυριάκο Λαζαρίδη, ο οποίος αργότερα θα την εμπιστευτεί ως βοηθό στο εργαστήριό του και σε αγιογραφήσεις ιδιωτικών Ναών.

Η αγάπη της για την τέχνη αλλά και το πώς αυτή επιδρά στην ψυχική διάθεση, την οδήγησαν να κάνει μια σειρά σεμιναρίων που έχουν σχέση με την δυνατότητα έκφρασης μέσω της δημιουργικής πράξης.

Στη ζωγραφική, παίζει με τα υλικά και πειραματίζεται ανάλογα με το θέμα χρησιμοποιώντας από μολύβια… έως και σοκολάτα…

Εδώ και δύο χρόνια, στην προσπάθειά της να μετατρέψει την τέχνη σε δημιουργία που φοριέται, ασχολείται με το εικαστικό κόσμημα μπερδεύοντας, άλλοτε ατίθασα και άλλοτε πειθαρχημένα, μέταλλα… γυαλιά… υφάσματα… προσθέτοντας σε αυτά θετική ενέργεια, κέφι και χιούμορ.

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και κοσμήματος, συμμετείχε σε αγιογραφήσεις Ναών, τα έργα και τοιχογραφίες της έχουν «ντύσει» μαγαζιά της Αθήνας αλλά και ιδιωτικούς χώρους, ενώ παράλληλα διοργανώνει σεμινάρια τέχνης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργαστηρίου της.


Ρακομελάδικο Το Μέλι

Ένας πολύ ξεχωριστός και όμορφος χώρος σας περιμένει στα Άνω Πατήσια. Το Μέλι είναι το μαγαζί "της παρέας" που σας υπόσχεται βραδιές γεμάτες κέφι και διασκέδαση, συνδυάζοντας ελληνική έντεχνη-ροκ με παλιά ελαφρολαϊκή μουσική.

Προσφέρει άφθονο ρακόμελο για το οποίο είναι φημισμένο, καθώς και ελληνικό κρασί, ρακί, τσίπουρο και την φημισμένη ψημένη ρακί της Αμοργού. Χορταστικές και γευστικότατες ποικιλίες και το κέφι απογειώνεται με βραδιές ζωντανής μουσικής και με την παρουσία καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Λασκαράτου 1 και Πατησίων στα Άνω Πατήσια
Τηλέφωνο: 2110134404







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ