ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δεν ανακάλεσε το δημοτικό συμβούλιο το ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. |
 Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το Δήμου Ναυπλιέων μετά από την αναβολή της περασμένης βδομάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5-3-2013.

 
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με το προ ημερήσιας διατάξεως θέμα κατά το οποίο τα μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Ναύπλιο, αιτήθηκαν την ακύρωση του ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου για τα επεισόδια στην Πύλη Πολιτισμού. 

Μέτα την εξιστόρηση των γεγονότων που προηγήθηκαν του ψηφίσματος από τον πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Π. Μπούκουρη, του υπεύθυνου της Χρυσής Αυγής στο Ναύπλιο Δ.Δημούλη και του νομικού εκπροσώπου του κόμματος, που εξήγησε τους λόγους που θέλουν τα μέλη της Χ.Α την ακύρωση του ψηφίσματος και την τοποθέτηση της εκπροσώπου από την Πύλη Πολιτισμού για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, τελικά το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων δεν ανακάλεσε ούτε τροποποίησε την απόφαση του και επιβεβαίωσε εκ νέου το ψήφισμα ως έχει.
Το δημοτικό συμβούλιο συνέχισε την συνεδρίαση του με τα παρακάτω θέματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ναυπλιέων έτους 2013.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση της με αριθμό 1/2013 μελέτης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών του Δήμου Ναυπλιέων »,συνολικού προϋπολογισμού 606.918,90€.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση της με αριθμό 2/2013 οικονομοτεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση νέων οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών»

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση οδών στο Δ.Δ.Αρίας»
ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ 5ο Τροποποίηση της με αριθμό 305/2011 απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό των μελών του Ν.Π.Δ.Δ.

«Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων»

ΘΕΜΑ 6ο Επί αιτήσεως κου Πανοβράκου Γεωργίου με την οποία ζητάει τη μείωση του μισθώματος του Δημοτικού χειμερινού κινηματογράφου
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 7ο Επί αιτήσεως της κας Μαρίας ΤΖαβέλλα του Στυλιανού περί χαρακτηρισμού της επιχείρησής της ως εποχιακής



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ