ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μεγάλο πρόβλημα από την μη μεταφορά των μαθητών από το ΚΤΕΛ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
 Για Τρίτη ημέρα το ΚΤΕΛ Αργολίδας συνεχίζει την αναστολή του μεταφορικού έργου των μαθητών στον νομό. Η κινητοποίηση αυτή των ΚΤΕΛ στην Αργολίδα έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα σε πάρα πολλές οικογένειες, αφού πλέον αναγκάζονται να μεταφέρουν με δικά τους μέσα τα παιδιά τους στα σχολεία.

Σκηνές από το παρελθόν, όταν οι παππούδες τους διένυαν μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια για να φτάσουν στο σχολείο, μπορούν να αναβιώσουν οι μαθητές της Αργολίδας καθώς το ΚΤΕΛ του νομού σταμάτησε τις μεταφορές, ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ διεκδικεί να εγκρίνει η υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου Αργολίδας την πληρωμή δεδουλευμένων, χωρίς παρακράτηση, αφού αυτό δεν προκύπτει από καμιά συμβατική υποχρέωση, επισημαίνοντας ότι στους υπόλοιπους νομούς έγιναν οι ανάλογες πληρωμές χωρίς παρακράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με καταλήψεις και αποχή από τα μαθήματά θα απαντήσουν τις επόμενες μέρες οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων του νομού, στη στάση των μαθητικών δρομολογίων, που ξεκίνησε το ΚΤΕΛ Αργολίδας. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκονται και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του νομού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ