ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. |
  Ευρωπαϊκής αναγνώρισης συνέχεια για την ομάδα του Διομήδη και ταυτόχρονα μεγάλη τιμή αποτελεί η πρόσκληση στο μεγάλο διεθνές τουρνουά Limburgse Handbal Dagen (LHD) που θα διεξαχθεί φέτος από 27-29 Δεκεμβρίου 2013 στην πόλη Sittard-Geleen της Ολλανδίας.


Το LHD είναι ένα από τα πιο γνωστά και οργανωμένα τουρνουά στον Ευρωπαϊκό χώρο και η φετινή διοργάνωση θα είναι η 26η στην ιστορία του τουρνουά. Στην 25χρονη ιστορία του μέχρι σήμερα το LHD έχει φιλοξενήσει ομάδες από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Ισλανδία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ισπανία, αλλά και εκτός Ευρώπης, από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Αφρική.

Αφορμή για την πρόσκληση του Διομήδη αποτέλεσε η περυσινή κατάκτηση του Challenge Cup. Στόχος των διοργανωτών είναι το τουρνουά να διατηρεί πάντα υψηλή ανταγωνιστικότητα με συμμετοχή δυνατών ομάδων από όλη την Ευρώπη και ως τέτοια επιλέχθηκε η ομάδα μας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην πρόσκληση που μας απέστειλαν οι Ολλανδοί. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας, για τον ίδιο λόγο, από φέτος είναι επίσημο μέλος του Forum Club Handball, του forum που εκπροσωπεί τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους (ενδεικτικά αναφέρουμε την Μπαρτσελόνα, το Κίελο, την Ατλέτικο, την Φλεσνσμπουργκ, την Μονπελιέ) ενώπιον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) και της Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ (IHF).

Είναι πολύ σημαντική  η αναγνώριση της ομάδας εκτός συνόρων, είναι ένας από τους θεμελιώδεις στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Θέλει πολύ δουλειά φυσικά για να το πετύχουμε και είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά, κατά τα φαινόμενα, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ