ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. |
 Ένταση επικράτησε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων (πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού) μετά από την καταγγελία, που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, για ξυλοδαρμό που υπέστη δημοτικός υπάλληλος από αντιδήμαρχο του δήμου Ναυπλιέων.

 
Σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δημοτικός υπάλληλος της καθαριότητας, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αντιδήμαρχο Π. Βαμβακά. Ο κύριος Μπαρού κατέθεσε έγραφα που πιστοποιούν το γεγονός, ενώ στις τοποθετήσεις τους ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από όλες της παρατάξεις, καταδίκασαν το γεγονός και αποφάσισαν την διεξοδική συζήτηση του θέματος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, λόγο της απουσίας του φερόμενου ως δράστη του ξυλοδαρμού.
 
 
Ο κύριος Μπαρού αποχωρώντας από την συνεδρίαση απευθύνθηκε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στιγμάτισε την στάση του προεδρείου, όπου στην ανάλογη περίπτωση πριν από λίγο καιρό με τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού", το δημοτικό συμβούλιο χωρίς να ακούσει την άλλη πλευρά, καταδίκασε με ψήφισμα τα γεγονότα και του φερόμενους ως υπαίτιους, χωρίς να είναι παρόντες στην συνεδρίαση και πως περίμενε κάτι ανάλογο να γίνει και τώρα, πόσο μάλλον που υπάρχει και ξυλοδαρμός.
Στην αίθουσα του βουλευτικού παραβρέθηκε και το θύμα του ξυλοδαρμού που επιβεβαίωσε την καταγγελία..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ