Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Καταγγελία: Απίστευτο περιστατικό με μικρό παιδί στο Νοσοκομείο του Άργους - Δεν είχαν ούτε αλοιφή ανήμερα του Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. |
EIΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΚΥΡΙΟΙ)… ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ 
Mία φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις !!! 
Μαύρο Πάσχα για τον μικρό Μανώλη Αναπολιτάκη που γνώρισε από πρώτο χέρι την πλήρη διάλυση του (κράτους) που ο πατέρας του, αλλά και 11 εκατομμύρια έλληνες χρόνια τώρα σαν αιμοδότες πληρώνουν σαν σκασμένοι για να έρχονται κάποια πολιτικά καθίκια να τα κλέβουν…,και να μην τιμωρούνται ,αλλά και κάποιοι άλλοι ολοκληρωτικά να ξεπουλάνε την πατρίδα και από την άλλη να βγαίνουν να μας λένε …ε ναι έρχεται η ανάπτυξη.

Ποια ανάπτυξη ρε λαμόγια του κερατά….
Κύριοι κυβερνώντες σας παρακαλώ δείτε καλά τις φωτογραφίες του εγγονού μου του Μανώλη και μετά .κάντε την αυτοκριτική σας και κοιτάξτε τον στα μάτια κύριε Σαμαρά-Βενιζέλε-Κουβέλη-Λυκουρέτζε, & Σαλμά, και πείτε του….. 
Την Κυριακή του Πάσχα ώρα 20,30 μμ που ο πατέρας του Στέλιος Αναπολιτάκης και γαμπρός μου άρπαξε κυριολεκτικά το παιδί του στα χέρια του όταν άκουσε το παιδί του να ουρλιάζει στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο και το μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Άργους στο παιδιατρικό τμήμα , οι γιατροί σας αδιάφορα και ψυχρά είπαν στον πατέρα του…ότι εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε σωληνάριο αλοιφή ή κάποια ένεση αν χρειαστεί για αλλεργικό Σοκ.. και σας παρακαλούμε να πάτε να βρείτε μόνοι σας εφημερεύων φαρμακείο αλοιφή fusikort και να το φροντίσετε μόνοι σας , εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα…... 
Nαι το παιδί το έχει τσιμπήσει ανεμώνη θαλάσσης και όλο αυτό στα πόδια του.. μπορεί να το έχουν κάνει και τσούχτρες.

Ναι σας καταλαβαίνουμε αλλά δεν έχουμε ούτε γάζα όχι αλοιφές !!!!

Aπίστευτο και όμως αληθινό;;;

Αν αλήθεια ήταν το παιδί του ο γιατρός θα το άφηνε να φύγει με αυτό το χάλι χωρίς καν την στοιχειώδη προληπτική διαμονή σε κάποιο θάλαμο του νοσοκομείου ;;;

Δεν αναφερόμαστε καθόλου για νοσηλεία στην χωράφα Ελλάδα ;;;
Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριε Σαμαρά !

Απαντήστε σε αυτό το παιδί αρμανάτοι υπουργοί του υπουργείου Θανάτου !

Απαντήστε σε αυτό το παιδί και οι 300 κηφήνες ! 
Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριοι της .Ε.Ε και της τρόϊκας γιατί ο πατέρας του θα πρέπει σαν ηλίθιος και κορόιδο να σας πληρώνει για αυτό το κράτος χωράφα !!

Θέλετε να σας απαντήσω εγώ και για τον εγγονό μου και για τον γαμπρό μου !!!

Εάν πάθει κάτι το κοπέλι μας …θα σας κόψω τον λαιμό σας με τα δόντια μου , και θα τον φτύσω στα μούτρα σας.. αυτό σας αξίζει !!

Ούε και αλλοίμονο σας ….από εμένα…..Κρίμα σε ένα λαό που σας ανέχεται !

Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος

Ηράκλειο 7-5-2013

EIΣΤΕ …ΑΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΚΥΡΙΟΙ)… ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ…..
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ