ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κατασκηνωτές από Ελλάδα και Ευρώπη σε 4 Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:28:00 μ.μ. |
 Το πρόγραμμα “Ανθρώπων Έργα” θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2013 με την οργάνωση 12 κατασκηνώσεων στους 4 Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας: σε επιλεγμένα μικρά χωριά της Περιφέρειας Πελοποννήσου: Τρόπαια Γορτυνίας, Τυρός Κυνουρίας, Καρυά Αργολίδας, Καστρί Αρκαδίας, Κοσμάς Αρκαδίας, Σελλά Κυπαρισσίας, Καρύταινα-Ζάτουνα-Ελάτη, Πλατάνια Τριφυλίας, Καστόριο, Πλύτρα Λακωνίας και Πύλος Μεσσηνίας.

Οι Κατασκηνώσεις Κοινοτικής Ανάπτυξης (Κ.Κ.Α.) που λειτουργούν ήδη 60 χρόνια, δίνουν την ευκαιρία στους Μεγάλους Οδηγούς, Ναυτοδηγούς και τα Στελέχη να προσφέρουν εθελοντικό έργο στον τόπο, χωρισμένοι σε Ομάδες Εργασίας(Ο.Ε.), με την ενέργεια, τη γνώση και τη φαντασία τους ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της ελληνικής υπαίθρου να αποκτήσει χωριά, αυτάρκη και ζωντανά.

Πέντε από τις κατασκηνώσεις μας θα φιλοξενήσουν ομάδες από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Την ευθύνη της οργάνωσης και της διαχείρισης των 12 Κ.Κ.Α. έχουν οι Αρχηγοί τους.
Το Πρόγραμμα “Ανθρώπων Έργα” όμως δεν σταματά εκεί. Περιλαμβάνει και 3ήμερη συνάντηση όλων των κατασκηνωτών σε κεντρικό σημείο της Πελοποννήσου με σύνθημα:
«Το εγώ, το εδώ και το τώρα»
Οι 600 Κατασκηνωτές θα συγκεντρωθούν από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου στο Μαίναλο. Τις ημέρες αυτές, οι κατασκηνωτές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να ασχοληθούν με δραστηριότητες που σχεδιάζονται από τον Κλάδο ειδικά γι αυτούς , να ανταλλάξουν σκέψεις, εμπειρίες, και απόψεις, να αισθανθούν τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ένα μεγάλο σύνολο.

Το Πρόγραμμα "Ανθρώπων Έργα 2013" τελεί υπό την Αιγίδα: του Υπουργείου Παιδείας, της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ