ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Γ.Αντωνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. |
 Χθες το απόγευμα, 26 Ιουλίου 2013, έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 62 χρονών, ο σύντροφος, συναγωνιστής, κομμουνιστής, Γιώργος Αντωνίου. Ο Γιώργος Αντωνίου γεννήθηκε το 1951 στο Μάζι Βοιωτίας όπου έζησε τα παιδικάτα του. Καταγόταν από αγροτική πολυμελή οικογένεια. Έπειτα, από το 1964 ως το 1986, διέμεινε στην Αθήνα, και στη συνέχεια στο Ναύπλιο.

Εργάστηκε ως γυψαδόρος στα γιαπιά της Αργολίδας το πρώτο διάστημα που βρισκόταν στο Ναύπλιο και αργότερα σε Ραδιοφωνικό σταθμό, όπου ξεκίνησε το δημοσιογραφικό του έργο στην περιοχή. Δημοσιογράφος, Λαογράφος, Φωτογράφος… και συνεργάτης του portal 902.gr υπηρέτησε την επιστήμη του από αντικειμενικό και αγωνιστικό πρίσμα και μετερίζι. Με καθημερινό του σύντροφο στην τσέπη, το Ριζοσπάστη και με όπλο του την κάμερα, πέρασε απ’ όλα τα μέρη που αναδυόταν ο αγώνας και υπήρξε συνοδοιπόρος του ταξικού κινήματος. Πάλεψε στο πλευρό του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Ο Γιώργος άφησε πίσω του έργο με τη σημαντική προσφορά του στο ταξικό κίνημα και τεράστιο αρχειακό υλικό.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το Κ.Κ.Ε. και στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Παραβρέθηκε και στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας του Κ.Κ.Ε., εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην συντρόφισσα του, στην ζωή και στον αγώνα, Ράνια, και στους δυο γιούς του, μαχητικούς συντρόφους, Άκη και Αναστάση.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει την Κυριακή 28 Ιούλη στις 11π.μ. στα Λευκάκια Αργολίδας.

Το καλύτερο στεφάνι για το Γιώργο είναι η οικονομική ενίσχυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και αυτή είναι και η επιθυμία της οικογένειας.

Η ανάμνηση του θα μείνει ζωντανή στους ανθρώπους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συμπορευτούν μαζί του στις γραμμές του ταξικού κινήματος και του Κ.Κ.Ε.

Θα σε θυμόμαστε πάντα Όρθιο-Αγωνιστή-Κομμουνιστή!


«Αυτά τα δέντρα δεν βολεύονται με λιγότερα ουρανό,
Αυτές οι πέτρες δεν βολεύονται κάτω απ’ τα ξένα βήματα,
Αυτά τα πρόσωπα δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στον δίκιο….» σύντροφε συνεχίζουμε!

Οι σύντροφοι σου!

Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας του Κ.Κ.Ε.
Νομαρχιακό Συμβούλιο Αργολίδας της Κ.Ν.Ε.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Γραμματεία Αργολίδας της ΠΑΣΥ, αποχαιρετά τον συναγωνιστή και τον σύντροφο Γιώργο Αντωνίου, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

Ο σύντροφος Γιώργος, πρωτοπόρος και "πανταχού παρών", κάλυπτε με την κάμερά του εθελοντικά όλες τις αγροτικές κινητοποιήσεις αλλά και τις διεργασίες στο αγροτικό κίνημα. Θα μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη μας, η καθημερινή του παρουσία στα αγροτικά μπλόκα όπως και η προσφορά του, με τα ντοκιμαντέρ «η αγροτική ζωή-το αγροτικό κίνημα στην Αργολίδα» και «οι νέοι αγρότες στην Αργολίδα».

Η παρουσία του συντρόφου Γιώργου θα είναι δίπλα μας. Στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών αλλά και σε όλες τις φάσεις του λαϊκού κινήματος, που μέχρι και την τελευταία του στιγμή ήταν παρών.

Η Γραμματεία Αργολίδας της ΠΑΣΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στα παιδιά του, στους συγγενείς και στους φίλους του συντρόφου μας Γιώργου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.ΔΥ.Ε) ΜΕ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και συναγωνιστή, Γιώργου Αντωνίου, που έφυγε αναπάντεχα και πολύ νωρίς από την ζωή, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Αντωνίου ήταν μαχητής της ζωής, πρωτοπόρος στους ταξικούς αγώνες, μπροστάρης στο κίνημα, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Αγωνιζόμενος καθημερινά, στηρίζοντας και μέσα από τα ρεπορτάζ του, εθελοντικά, με ανταποκρίσεις των ταξικών αγώνων της περιοχής και όχι μόνο.

Φορώντας πάντα τα ταξικά γυαλιά του, ο Γιώργος Αντωνίου συνέβαλε στην αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού της Αργολίδας.

Στάθηκε στο πλευρό του εργατικού-λαϊκού κινήματος και του Πανεργατικού Αγωνιστικού ΜΕτώπου ως το τέλος της ζωής του.

Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπητέ μας σύντροφε Γιώργο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ