ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τ.Μποζιονέλος: Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες - Ο Παναργειακός είναι ομάδα της πόλης μας και ανήκει σε όλους μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. |


 Η διοίκηση του Παναργειακού ολοκλήρωσε τις επαφές με όλους τους παίκτες που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ της ομάδας με επιτυχία, αφού ανανέωσαν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. 

Συγκεκριμένα έμειναν οι εξής παίκτες : Φιλης, Ισουφι, Κορόνιδης, Κουτσοδημος, Μπομπος, Νικολαου, Τριμπονιας, Ταμπακης, Κομποσης, Αγγελόπουλος, Καραγκουνης, Παπαϊωάννου, Φλωρος, Ζιου.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διάρκειας της ομάδας σε δυο κατηγορίες.
 
Δήλωση του προέδρου Τ. Μποζιονέλου

Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες και σε αυτό το μοτίβο γίνεται και ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας και των ομάδων νέων και παίδων που θα είναι οι υποδομές μας και θα αγωνίζονται στην τοπική κατηγορία και στην πορεία θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα .
Μήνυμα προς τους φιλάθλους

Ο Παναργειακός είναι ομάδα της πόλης μας είναι η πιο ιστορική ομάδα , που θα μας οδηγήσει ολους εμάς και την πόλη μας πιο ψηλά ,της ανήκει μια καλύτερη θέση και στην καρδιά μας ,που κάποιοι επιτήδειοι την βγάλανε και πανελλαδικά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Ανήκει σε όλους μας ανήκει σε εσάς δεν ανήκει σε καμία διοίκηση σε κανέναν πρόεδρο σε κανένα προπονητή σε κανέναν μάνατζερ,είναι υπόθεση όλων μας ελάτε κοντά τώρα σας χρειάζεται όλους όλοι μπορούμε ενωμένοι να κάνουμε περισσότερα και ξεφύγουμε από μιζέρια των τελευταίων ετών !!!!

Η διοίκηση του Παναργειακού ΑΠΟ ευχαριστεί όλους τους περσινούς χορηγούς καθώς και την παλια διοίκηση και την λαϊκή βάση για το έργο τους που πραγματικά ήταν σπουδαίο .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ