ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. |
 Διαβάστε το ψήφισμα που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων απο τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Γκιόλα, επικεφαλής του συνδυασμού "Άλλη Πρόταση", στην συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου και ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους,  (τρεις δημοτικοί σύμβουλοι επέλεξαν κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας να μην παραστούν) για την Χρυσή Αυγή και την δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.  

"Το Δ.Σ.καταδικάζει απερίφραστα το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, όπου ένας νέος καλλιτέχνης αντιφασίστας δολοφονήθηκε από άτομο φίλα προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή.

Επειδή η στυγερή δολοφονία αποτελεί το αποκορύφωμα πλειάδας ενεργειών των επιγόνων των ναζί που δηλητηριάζουν την κοινωνικοπολιτική μας ζωή, τρομοκρατούν, βιαιοπραγούν και εγκληματούν με προφανή στόχο την αποσταθεροποίηση της πολιτικής ομαλότητας και την αποσταθεροποίηση των θεσμών και της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Ζητάμε την τάχιστη δικαστική διερεύνηση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Καλούμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και όλο το λαό να αντιμετωπίσουν την άνοδο του νεοναζισμού με την απαραίτητη μετωπική δράση για την υπεράσπιση της δημοκρατίας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση, τις διωκτικές αρχές, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη αλλά και τα ΜΜΕ να συμπεριφερθούν απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α. με την αυστηρότητα που επιβάλλουν το Σύνταγμα, οι νόμοι και οι κανόνες της Δημοκρατίας και το ευρωπαϊκό κεκτημένο."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ