ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το μεγάλο ντέρμπυ ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΑΕΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. |
Σε φουλ ρυθμούς μπαίνει από το Σάββατο η ομάδα του Διομήδη, καθώς ξεκινά ένα σερί δυνατών αγώνων και υποχρεώσεων.
Σε 18 ημέρες δίνει σερί πέντε αγώνες, αρχής γενομένης από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου (18.00), όπου στο ΔΑΙΣ αντιμετωπίζει τον Δούκα για την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Στη συνέχεια, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου (19.00), στο μεγάλο ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής, υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας την ΑΕΚ, ενώ δύο μέρες μετά η αποστολή των Λύκων πετάει για Κροατία, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει την RK NEXE στον πρώτο αγώνα για το EHF CUP. 

Οι "πράσινοι" επιστρέφουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και έχουν πέντε ημέρες για να προετοιμαστούν για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Κροάτες, τους οποίους θα υποδεχτούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. 

Τρεις μέρες μετά ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη, για τον εξ' αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Φοίβο Συκεών, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Η ένταση και η κούραση προδιαγράφεται εμφανής σε αυτό το πολύ απαιτητικό σερί αγώνων, ο Διομήδης όμως έχει συνηθίσει σε υψηλούς ρυθμούς πρωταθλητισμού και θα παλέψει να κερδίσει ό,τι καλύτερο από όλους τους αγώνες. 

Μην ξεχνάμε ότι και την χρυσή χρονιά του 2012, η ακολουθία των αγώνων εξαντλούσε τους παίκτες μας, παρόλα αυτά όμως αυτοί έδειξαν ότι και την στόφα των μαχητών έχουν, αλλά και την εμπειρία να διαχειριστούν κούραση και καταπόνηση για να οδηγούν την ομάδα σε επιτυχίες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ