Δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες (Κιάτο και Ερμιόνη), μετά και την 3η αγωνιστική, που επιφύλαξε τρεις (3) άσσους και τρία (3) διπλά. Ξαναθυμίζουμε τα αποτελέσματα: Τήρων – Ξυλόκαστρο 77-65, Ερμιόνη – Λουτράκι 61-56, Κρανίδι – Νέα Κίος 67-47, Οίαξ – Κιάτο 66-75, Ναύπλιο 2010 – Παλαίμων 58 – 83 και Μέθανα – Λέχαιο 81 -87.
Το Σάββατο 9 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι έξι αγώνες της 4ης αγωνιστικής στα γήπεδα της Αργολιδοκορινθίας.
• Το πρώτο και αήττητο Κιάτο, υποδέχεται στις 19:00 το Ναύπλιο 2010 που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Ο Άρατος, έχοντας επικρατήσει επί ΚΑΟΚ, Μεθάνων και Οίακα, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα για να πραγματοποιήσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του για φέτος. Από την άλλη, η ομάδα του Ναυπλίου, έχοντας «χάσει» τον οργανωτή αλλά και σκόρερ, Τσοτσώκο (έχει κρατηθεί το δελτίο και επίκειται η τιμωρία του) θα ταξιδέψει χωρίς άγχος στο Κιάτο να δώσει τον αγώνα της και ό,τι πάρει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Το Σάββατο 9 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι έξι αγώνες της 4ης αγωνιστικής στα γήπεδα της Αργολιδοκορινθίας.
• Το πρώτο και αήττητο Κιάτο, υποδέχεται στις 19:00 το Ναύπλιο 2010 που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Ο Άρατος, έχοντας επικρατήσει επί ΚΑΟΚ, Μεθάνων και Οίακα, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα για να πραγματοποιήσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του για φέτος. Από την άλλη, η ομάδα του Ναυπλίου, έχοντας «χάσει» τον οργανωτή αλλά και σκόρερ, Τσοτσώκο (έχει κρατηθεί το δελτίο και επίκειται η τιμωρία του) θα ταξιδέψει χωρίς άγχος στο Κιάτο να δώσει τον αγώνα της και ό,τι πάρει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
• Η «συγκάτοικος» του Άρατου, Ερμιόνη θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη. Το γήπεδο και κατ’ επέκταση η ώρα της συνάντησης παραμένει ακόμη άγνωστο, αφού δεν υπάρχουν νεότερα με την τοποθέτηση των «κρεμαστών μπασκετών» στο κλειστό της Κίου. Η Ερμιόνη έχοντας επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα επί των τριών πρώτων αντιπάλων της, θα προσπαθήσει να συνεχίσει με νίκη, εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα γηπέδου που αντιμετωπίζει ο Αργοναύτης. Η ομάδα της Κίου, έχοντας μόνο μία νίκη (στην παράταση με το Ναύπλιο 2010) δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττα. Ευχάριστο γεγονός η επιστροφή του Χατζηαντωνάκη από Αμερική. Πολλά θα εξαρτηθούν από το που θα γίνει ο αγώνας και τη σύνθεση των «οκτώ» ανδρών της δωδεκάδας, αφού όπως φαίνεται η ομάδα χάνει πολλά από τυχόν απουσία του Μπουτσικάκη.
• Το Κρανίδι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μία ήττα (με ανατροπή μέσα στο Λουτράκι) και δύο νίκες, θα επισκεφτεί τον ΚΑΟΚ για ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αφού και ο Παλαίμωνας έχει μόνο μία ήττα (πρώτη αγωνιστική στο Κιάτο) Δυνατό παιχνίδι με πίεση και σκληρές φάσεις. Ελαφρύ προβάδισμα στο γηπεδούχο, που με το πέρασμα του χρόνου θα γίνεται καλύτερος ενσωματώνοντας στο παιχνίδι του τους νέους παίκτες. Στις 17:00 το απόγευμα ο αγώνας αυτός στο κλειστό της Κορίνθου.
• Ο Τήρωνας Αγίων Θεοδώρων, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα (από τα Μέθανα εντός έδρας) βρίσκεται και αυτός στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του μέσα στο Λουτράκι με τον Ποσειδώνα (ώρα 19:00). Το περασμένο Σάββατο οι Άγιοι Θεόδωροι επικράτησαν του Α.Ο. Ξυλοκάστρου σχετικά άνετα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Απεναντίας το Λουτράκι, γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στην Ερμιόνη και θα προσπαθήσει να «ρεφάρει». Αμφίρροπο παιχνίδι χωρίς εύκολα προγνωστικά. Ίσως λόγω έδρας, ένα προβάδισμα για τους γηπεδούχους.
• Ο Οίακας που μετά την νίκη επί του Αργοναύτη στην πρώτη αγωνιστική, μετρά δύο συνεχόμενες ήττες (από ΚΑΟΚ και Άρατο), θα υποδεχθεί στο Ναύπλιο τα Μέθανα. Ομάδα που και αυτή νίκησε την πρώτη αγωνιστική μέσα στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά από τότε συνεχίζει με ήττες (Άρατος και Λέχαιο). Νίκη το δίχως άλλο, θα αναζητήσουν οι Ναυπλιώτες (ώρα 17:00) αφού ενδεχόμενη 3η συνεχόμενη ήττα και μάλιστα από τα Μέθανα (στην ίδια θέση της βαθμολογίας) θα τους βάλει από νωρίς σε περιπέτειες.
• Τέλος το Ξυλόκαστρο, μετά την 3η συνεχόμενη ήττα του, θα υποδεχθεί το Λέχαιο (9-11-2013/Ω/17:00) το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη κερδίζοντας εκτός έδρας τα «ασταθή» Μέθανα. Μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Κρασαδάκη, ο οποίος αποτελεί το βαρόμετρο του Λεχαίου, αφού όποτε πάει καλά τον ακολουθεί και η ομάδα. Θυμίζουμε τη δύσκολη ήττα στην πρώτη αγωνιστική μέσα στην Ερμιόνη (86-85) και τη νίκη με τα Μέθανα, με «souper Krasadakis». Το Λέχαιο εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πετύχει το «διπλό» και να ξεφύγει κι’ άλλο από την ουρά τη βαθμολογίας.

















