ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πρωτιές για Ανδρέα και ο Χρήστο Δελή στο 6ο Πανελλαδικό Πρωταθλήμα αντισφαίρισης κατηγορίας 2

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |




















 Την πρώτη θέση στα διπλά του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κατηγορίας 2 κάτω των 16 ετώνκατέκτησαν ο Ανδρέας και ο Χρήστος Δελής, αφού στον χθεσινό τελικό οι αθλητές του ομίλου μας επικράτησαν των Πιτσινή Δ. (ΟΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) / Σημαιοφορίδη Χ. (ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) με σκορ 2-0 σετ (62 63) .


Αρνητικός πρωταγωνιστής κατά την χθεσινή ημέρα ήταν ο καιρός, καθώς η πρωινή βροχή ήταν η αιτία να καθυστερήσει η έναρξη του τελικού. Ωστόσο , η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η ισχυρή καταιγίδα που ακολούθησε δεν επέτρεψε να γίνει ο τελικός στα μονά που είχε προγραμματιστεί για τις 15:00 το μεσημέρι.
Στον τελικό του μονού συμμετέχει ο αθλητής του ομίλου μας Α. Δελής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μ. Σταύρακα του ΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σήμερα το απόγευμα (18:00), εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές του ομίλου μας για την πρωτιά στο 6ο Πανελλαδικό Ε2, τους αντιπάλους τους για την πολύ καλή προσπάθεια και την συμμετοχή τους στον τελικό και τέλος εύχονται στον Ανδρέα καλή επιτυχία στον τελικό των μονών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ