ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

6 συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. |


Συνελήφθησαν έξι άτομα, προσήχθησαν τριάντα τρία και έγινε έλεγχος σε εκατόν τριάντα. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξήντα επτά οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαέξι παραβάσεις. Πραγματοποιήθηκε χθες 13.11.2013 από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα (130) άτομα, εκ των οποίων ογδόντα τρία (83) ήταν ημεδαποί και σαράντα επτά (47) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξήντα επτά (67) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα τρία (33) άτομα, από τα οποία είκοσι (20) ήταν ημεδαποί και δεκατρείς (13) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

· Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -311.646,72- ευρώ.

· Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

· Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ