ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. |
 Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Ναυπλίου για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθει στις 7 Νοεμβρίου 2013 με αφορμή τον εορτασμό της λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η κυρίες Πόπη Καλκούνου και Κατερίνα Τσανετουλάκου τόνισαν μεταξύ άλλων:
 Ο Δήμος Ναυπλιέων, το Παράρτημα Ναυπλίου του Γαλλικού Προξενείου και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου  την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ.  στο ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ.

To πρόγραμμα:

Α. Χαιρετισμοί

Β. Η Βάλια Αθανασιά (Σοπράνο), η οποία θα συνοδεύεται από την Λορένα Λευκοκοίλου (πιάνο), φοιτήτριες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα ερμηνεύσουν:

Romance του Debussy

Lied der Mignon του Schubert :

Γ. Στην συνέχεια η χορωδία του Δήμου Ναυπλιέων υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη θα ερμηνεύσει τα τραγούδια:

1) «Η πίκρα σήμερα» σε ποίηση Νίκου Γκάτσου και μουσική Μάνου Χατζηδάκη.

2) «Της αγάπης αίματα» (Άξιον Εστί) σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

3) «Το χάραμα επήρα» (Ελεύθεροι Πολιορκημένοι) σε ποίηση Διονύσιου Σολωμού και μουσική Χρήστου Λεοντή.

Δ. Στην συνέχεια η γνωστή χορωδία της πόλης Poznan της Πολωνίας «Madrigal Singers», υπό την διεύθυνση του Μαέστρου George Fischbach, θα ερμηνεύσει τραγούδια των συνθετών Vaclav Gieburowski, Zoltan Kodaly, Tomas Luis de Victoria, Antonio Lotti και παραδοσιακά τραγούδια της Πολωνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ