ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ψεύτικο δημοσίευμα παρουσιάζει τον Τάκη Κατσάνη μοναχό σε μοναστήρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. |




















 Απίστευτο δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο ντόπιος και αγαπητός σε πολλούς Αργολίδεις τραγουδιστής Τάκης Κατσάνης ασπάστηκε τον μοναχισμό. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει καθώς ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής όχι μόνο δεν βρίσκεται σε μοναστήρι, αλλά τραγουδάει και σε κέντρο της περιοχής μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

"Στις 16 Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε άρθρο στην ιστοσελίδα flogit.gr με τίτλο:

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που ασπάστηκε μυστικά τον Μοναχισμό; (Η νέα του ζωή ως μοναχός σε μοναστήρι) 

Αναρτήθηκε: 16 Νοεμβρίου, 2013 στις 14:16

Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση-βόμβα, γνωστού λαικού τραγουδιστή… που τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και καιρό…

Υπήρξε ένας από τους πολλά υποσχόμενους εκπροσώπους του λαικού πενταγράμμου. Όλοι λίγο πολύ έχουμε τραγουδήσει τα τραγούδια του, ενώ το φαν κλάμπ του που τον ακολουθούσε χρόνια, ήταν μεγάλο. Ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν.

Εξαφανίστηκε από προσώπου γης και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει το γιατί… Στην αποκάλυψη της αλήθειας κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί… Προσωπικοί ανεξήγητοι λόγοι για τους λοιπούς, τον οδήγησαν σε μια μεγάλη απόφαση να αλλάξει την ζωή του…ακολουθώντας το δρόμο του θεού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, εδώ και μερικά χρόνια ζούσε απομονωμένος σε μοναστήρι, έχοντας «διαγράψει» για πολλά χρόνια, το εγκόσμιο παρελθόν του. Ο λόγος για τον λαικό τραγουδιστή Τάκη Κατσάνη που όλοι έχουμε τραγουδήσει την επιτυχία του «Για θυμισέ μου το ονομά σου πρώτα πρώτα» αλλά και άλλα πολλά τραγούδια του .

Τον τελευταίο καιρό κάποιοι λένε, ότι επανήλθε για λίγο στα μουσικά δρώμενα, εμφανίστηκε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί στην επαρχία, αλλά η αγάπη του για τον θεό και η ζωή που είχε επιλέξει ήταν πολύ πιο ισχυρή για να τον πείσουν να επιστρέψει πίσω στην «μοναχική» του ζωή…

Της Σπυριδούλας Κάμπου"

flogit.gr

Αυτό το δημοσίευμα όπως ειναι φυσικό έκανε έξω φρενών τον λαϊκό τραγουδιστή που απάντησε μεσώ του facebook  στην συντάκτρια του άρθρου με πολλά... "γαλλικά", αφού η αγανάκτηση του  για αυτό το μεγάλο ψέμα τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Να ξανά τονίσουμε πως τίποτα από τα αναφερθέντα στο δημοσίευμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα καθώς όπως γνωρίζουν πολλοί φίλοι του αγαπημένου Τάκη Κατσάνη ο άνθρωπος βρίσκεται και τραγουδάει στην περιοχή μας στο κέντρο OPERA στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου.










ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ