ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη τύπου στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Harvard

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. |
 Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΚΕΣ Άννας Σταυρακοπούλου. H συνέντευξη τύπου θα γίνει στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (Πλατεία Φιλελλήνων και Όθωνος), πριν από την εναρκτήρια διάλεξη της εφετινής σειράς εκδηλώσεων “Events Series 2014”, η οποία θα ακολουθήσει εν συνεχεία.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια θα ενημερώσει τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Events Series 2014 του ΚΕΣ. Οι εφετινές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών στο Νάυπλιον καθώς και σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας.

Η κυρία Σταυρακοπούλου θα αναφερθεί και στις γενικότερες δραστηριότητες του ΚΕΣ οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Ματίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων του ΚΕΣ, στους αριθμούς τηλεφώνου 27520 47030 και 27520 47040.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ