ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

"Paparazzi" απο τον Τάκη Μάζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |

 Ο Τάκης Μάζος καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Από σήμερα και κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: Χριστίνα Παπαγελοπούλου, Κική Δρίτσα, Νίκο Τασιόπουλο, Άννα Εμανουήλ, Νίκο Κούβαλη, Γιώργο Κορονίδη, Τάσο Κορομπόκη, Βαγγέλη Μανιφάβα, Ήλια Αργύρη, Κλεοπάτρα Κανέλη, Βασίλη Κατσένη, Τάκη Κατσάνη, Κωνσταντίνα Δημητροπούλου,  Άγγελο Κομπόση, Χρήστο Δαγρέ.


Χριστίνα Παπαγελοπούλου

Τις ευχόμαστε πολλές ευχές και πολλά χαμογέλα για τα γενέθλια της που είχε πριν λίγες μέρες. Τώρα ηλικία δεν λέμε ποτέ μια ωραία γυναίκα δεν ρωτάμε την ηλικία της





Κική Δρίτσα

Εδώ και πολλά χρόνια ξέρει να κρατά τον τηλεθεατή, ως επαγγελματίας παρουσιάστρια ειδήσεων και να μεταφέρει την είδηση σωστά και έγκυρα στους τηλεθεατές.







Νίκος Τασιόπουλος

Μετά από απουσία αρκετών μηνών επανέρχεται στην Ελληνική δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Να με Θυμάσαι" . Ευχόμαστε καλή επιτυχία αν και είναι δεδομένη.




Άννα Εμανουήλ

Μια αισθητικός που μόνο αυτή γνωρίζει την λέξη ομορφιά και πάντα ομορφαίνει τα γυναίκεια πρόσωπα κάνοντας τα να λάμπουν χωρίς ατέλειες.






Νίκος Κούβαλης

Έκλεψε τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι με Club Seilin που έχει στο παράλιο Άστρος και με την ίδια επιτυχία συνεχίζει και το χειμώνα σε έντονους ρυθμούς διασκέδασης.



Γιώργος Κορονίδης

Μπορεί η ομάδα του ο Παναργειακός να έχασε στο ντέρμπι με τον Παναυπλιακό όμως δεν το βάζει κάτω γιατί είναι αισιόδοξος ότι το φετινό πρωτάθλημα τους ανήκει.






Τάσος Κορομπόκης

Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος καλωσορίζει το κόσμο που επιλέγει το Room Bar για να διασκεδάσουν και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.




Βαγγέλης Μανιφάβας

Πέρα από ραδιοφωνικός παραγωγός είναι και ένας εξαίρετος dj που μόνο αυτός με το δικό του τρόπο βάζει φωτιά στα decks του Room Bar κάθε Κυριακή μαγεύοντας με ελληνική μουσική.





Ήλιας Αργύρης

Λάτρης τον αγωνιστικών αυτοκινήτων εδώ και πολλά χρόνια επιδεικνύει το νέο του απόκτημα ένα Honda 2000.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο να είναι και… προσοχή στα... γκάζια.




Κλεοπάτρα Κανέλη

Πάντα όμορφη και με το χαμόγελο στο πρόσωπο της υποδέχεται στην είσοδο τον κόσμο στο clun Baraonda Με style και άποψη.







Βασίλης Κατσένης

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε εντατικά την προετοιμασία του για τους αγώνες του bodybuilding 2014 και θα είναι έτοιμος να κατακτήσει για μια ακόμη φορά τον τίτλο του Mister Hellas.







Τάκης Κατσάνης

Μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Αργολίδα την αγαπημένη του πατρίδα να προσφέρει κέφι και διασκέδαση εις τις πρώτες πρωινές ώρες στο Opera Live στην παραλιακή.






Κωνσταντίνα Δημητροπούλου

Εδώ η φαντασία για δημιουργίες ωραίων χτενισμάτων δεν έχουν τελειωμό ,πάντα ενημερωμένη για της τελευταίες τάσεις τις μόδας που επικρατούν στον χώρο της κομμωτικής τέχνης.







Άγγελος Κομπόσης

Ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ένας σωστός σύζυγος αλλά και ένας ξετρελαμένος χαζομπαμπάς.






Χρήστος Δαγρές

Με το κατάστημα του το οποίο διαθέτη στην οδό Άργους 46 στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα το N.R.G. sport casual ο κόσμος του Ναυπλίου και τον γύρο περιοχών έχουν την δυνατότητα να φορούν επώνυμα ποιοτικά ρούχα στην καλύτερη τιμή της αγοράς ρούχα για όλες τις ώρες και για όλες τις ηλικίες.





Για τις Αργολικές Ειδήσεις 
ρεπορτάζ Τάκης Μάζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ