ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αυτά θα είναι τα μετάλλια του Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. |





























 Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου (Κυριακή 23 Μαρτίου 2014) που συνεδρίασε την Δευτέρα 13/01/14 με την προεδρεία του Δημάρχου Ναυπλιέων ενέκρινε τα παρακάτω θέματα:

· Το Εικαστικό για το βαρύτιμο μετάλλιο του αγώνα διαμέτρου 6,5 cm, το οποίο Παρουσιάζει στην μπροστινή του πλευρά το λογότυπο της διοργάνωσης και στην πίσω πλευρά το λογότυπο του Δήμου. Το εικαστικό περίγραμμα του μεταλλίου είναι εμπνευσμένο από την θάλασσα που περιβάλει το Μπούρτζι.

· Την επίσημη παρουσίαση του web Site της διοργάνωσης και την έναρξη των εγγραφών για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Η επίσημη παρουσίαση του www.nafpliomarathon.gr και η έναρξη των εγγραφών, θα γίνει σε Συνέντευξη που θα δώσει η Ο.Ε. παρουσία όλων των θεσμικών φορέων που συμβάλουν στην διοργάνωση

· Επικύρωσε την επίσημη μέτρηση των διαδρομών του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε από τον Διεθνή μετρητή της AIMS/IAAF

· Αποφάσισε η διοργάνωση να συμπεριλάβει και διεθνή επίσημη συμμετοχή προσκεκλημένων δρομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) στα τηλέφωνα:
Τηλ 2752 0 99085
Fax: 2752 0 23288

Από την Ο.Ε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ