ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία για το νέο αγροτοδικείο στα δικαστήρια του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 π.μ. | |




















 Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο αγροτοδικείο που γίνεται σήμερα στα δικαστήρια του Άργους τη Δευτέρα στις 10-02 και στοχεύει στην τρομοκράτηση, τον εκφοβισμό το τσάκισμα τελικά κάθε έκφρασης αγώνα, συσπείρωσης και διεκδίκησης γι΄ αυτά, που κυβερνήσεις και ΕΕ προσπαθούν με νόμους και χαράτσια να αρπάξουν και από τους φτωχούς-μεσαίους αγρότες και τις οικογένειές τους.

Δεν πρόκειται να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα της αγωνιζόμενης φτωχής αγροτιάς, γιατί ο αγώνας της είναι για το δίκιο, είναι αγώνας επιβίωσης, δεν τους σταματούν και δεν τους σταμάτησαν τα "αγροτοδικεία" που στήνουν.
Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι μάχονται για την επιβίωσή τους, αντιστέκονται στη φορολογική επιδρομή που εξαπέλυσε εναντίον τους η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η οποία τους οδηγεί γρηγορότερα στο ξεκλήρισμα. Αγωνίζονται για να μπορούν να καλλιεργούν τη γη τους και να εκτρέφουν τα ζώα τους, εξασφαλίζοντας εισόδημα για αξιοπρεπή ζωή.

Το ΚΚΕ στέκεται και τώρα, όπως και πάντα, στο πλευρό της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς. Στηρίζει τα δίκαια ζωτικά αιτήματα του αγώνα της. Η κοινή πάλη, η συμμαχία με την εργατική τάξη θα δώσει δύναμη και προοπτική σ’ αυτόν τον αγώνα.

Καλούμε στο πλευρό των αγροτών να σταθούν όλοι οι εργάτες, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι που καθημερινά απειλούνται με λουκέτο, οι νέοι, οι γυναίκες. Η επίθεση είναι ενιαία, ενιαία και μαζική πρέπει να είναι και η απάντηση.

Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ