ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οι ερωτευμένοι διασκέδασαν στο KRAL με τον Θέμη Γεωργαντά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. |























 Το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εορτή των ερωτευμένων ο Θέμης Γεωργαντάς έπαιξε μουσική στο KRAL BAR και πολλοί φίλοι του ήταν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και να διασκεδάσουν με την μουσική του.

Ο Θέμης Γιωργαντάς ήρθε στο Ναύπλιο με της βαλίτσες του γεμάτες με όλες τις Ελληνικές και ξένες επιτυχίες,  έτσι ο κόσμος του KRAL bar και κυρίως οι ερωτευμένοι περάσαν μια ξεχωριστή και μοναδική βράδια ακούγοντας μουσική από την δεκαετία των 80ς έως και σήμερα.
Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες του. Κατά τα άλλα είναι ένας ''OK'' τύπος που ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν είναι στον … Δρόμο fm, είναι ''Μες Στην Καλή Χαρά'' η στο The Voice.
Συνεχίζει να παίζει μουσική σε διάφορα club ανά την Ελλάδα χαρίζοντας διασκέδαση σε όλο τον κόσμο και αυτό έκανε την προηγούμενη Παρασκευή στο Ναύπλιο και το KRAL.
Το Party του KRAL bar με Guest D.J τον  Θέμη Γιωργαντά ήταν το must για την περιοχή του Ναυπλίου την ημέρα των ερωτευμένων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ