ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εθνικός Τολού - Πανανυφιακός 3 - 1 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. |






















 Με νίκη συνέχισε ο Εθνικός Τολού στην έδρα του απέναντι στον Πανανυφιακό.  Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας, σε λασπωμένο γήπεδο και με διαστήματα βροχής.

 Η θέληση τον παικτών του Τολού για την νίκη φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα που είχαν στην κατοχή τους  τη μπάλα χάνοντας πολλές ευκαιρίες αλλά το 1 – 0 δεν άργησε να έρθει με ένα φοβερό σουτ του Νίκου Λεβιδιώτη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πανανυφιακού.
Στην συνέχεια η παίκτες του εθνικού δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την προσπάθεια τους να σιγουρέψουν την νίκη όπου και έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγινε ένα σουτ κεραυνός του Μιχάλη Μπαρουτσάκη κάνοντας το 2 – 0 τα χειροκροτήματα και η φωνές τον φιλάθλων έδιναν δύναμη στους παίκτες του Τολού να συνεχίσουν για ένα ακόμα γκολ .
 Στο δεύτερο ημίχρονο η παίκτες του Εθνικού δεν μπήκαν δυναμικά και άφησαν ορισμένα κενά στην άμυνα δίνοντας την ευκαιρία στον Πανανυφιακό και στον Παναγιώτη Καπλατζή να μειώσει το σκορ σε 2 – 1. Αυτό ταρακούνησε τους παίκτες του Εθνικού και έβαλαν τι μπάλα κάτω παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μιχάλης Μπαρουτσάκης με το δεύτερο προσωπικό γκολ σε 3 – 1 και έτσι πέρασε νικηφόρα μια ακόμα αγωνιστή στο πρωτάθλημα στης Α2 κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος ο Εθνικος Τολού .
 Σε δηλώσεις ο Πρόεδρος της ομάδας του Εθνικού Τολού κ.Τάσος Ντίνης δήλωσε πως φέτος ξεκίνησαν μια προσπάθεια να ανεβάσουν την ομάδα όσο ποιο ψιλά γίνεται βαθμολογικά αλλά και με μεταγραφές παικτών, παράλληλα να φτιάξουν το γήπεδο με χλοροτάπητα , κερκίδες για τους φιλάθλους που θα παρακολουθούν τους αγώνες. Το όνειρο αυτό τον πολιτών του Τολού αλλά και της ομάδας θα γίνει πραγματικότητα έως το καλοκαίρι και με αυτό το κατόρθωμα του προέδρου και της διοίκησης της ομάδας του Εθνικού θα δημιουργήσουν ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή δημιουργώντας και ακαδημίες .
Στην συνέχεια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας του Εθνικού κ. Μάνια Δεβέα, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ομάδες σε μικρές περιοχές και η προσπάθεια για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και της ομάδας του Εθνικού Τολού συνεχίζεται και θα κάνουν τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει πραγματιστικά και του χρόνου να ανέβουν κατηγορία .
Ο προπονητής του Εθνικού Τολού Παναγιώτης Κοντός τόνισε ήταν ένας σημαντικός αγώνας δυο ομάδων της Α2 κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος και ότι φέτος ξεκίνησε η αναδιοργάνωση της ομάδας με μεταγραφές και με μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Ενώ για τον αγώνα με τον Πανανυφιακό είπε ότι η ομάδα του ήταν ποιο καλά στημένη αγωνιστικά και ποιο συγκροτημένη ενώ η παίκτες ήθελαν την νίκη κάτι που το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο νικώντας με 3 – 1 και ο Εθνικός Τολού είναι ένας δύσκολος αντίπαλος .
Το βράδυ παίκτες και διοίκηση πανηγύρισαν την νίκη τους στο γνωστό Room bar του Ναύπλιου μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ