ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ομιλία του Τ.Αντωνίου με θέμα: "Η ανεργία στους νέους"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |





















  Το Τ.Σ Αργολίδας της ΚΝΕ  διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΗΖΗΤΗΣΗ  με θέμα: Η ανεργία στους νέους. Θα μιλήσει: ο Τάσος Αντωνίου Γραμματέας τις Ο.Π Πελοποννήσου, Ζακύνθου-Κεφαλονιάς τις ΚΝΕ και μέλος του Κ.Σ τις ΚΝΕ.  Στο Ναύπλιο cafe «posto» στις 31/3/2014 και ώρα 17:00μ.μ

Άνεργοι , άνεργες ψηλά το κεφάλι!

Τώρα στις ευρωεκλογές , στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μετατρέπουμε το θυμό μας σε ψήφο διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας και καταδίκη αυτών που ευθύνονται , για όσα ζουν οι άνεργοι και ο λαός. Υψώνουμε τη φωνή μας και:

· Απαιτούμε επίδομα ανεργίας και ουσιαστικά μέτρα προστασίας για την οικογένεια μας και για όσο διάστημα βρισκόμαστε άνεργοι.

· Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στη σταθερή εργασία με ικανοποιητικό μισθό και σύγχρονα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

· Καταδικάζουμε την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που μειώνουν το επίδομα ανεργίας , που «σφάζουν» τους μισθούς , που ισοπεδώνουν εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα , που έχουν το θράσος και την απανθρωπιά να στέλνουν σε εμάς εξοντωτικά χαράτσια και φόρους , και να χρηματοδοτούν τους μεγαλοεπιχειρηματίες στο όνομα τις κρίσης!

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στις Περιφερικές – Δημοτικές εκλογές

Δυναμώνουμε τη δική μας φωνή , τη δική μας δύναμη

Τ.Σ Αργολίδας της ΚΝΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ