ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Paparazzi 18o

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 18ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΣΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΛΑΣ
Διαχρονική αξία και οι δυο τους ως οικοδεσπότες στην είσοδο του Diverso bar στο Άργος .
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΠΟΣΗΣ
Νέες αφίξεις Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 με νέα σχέδια στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού στο κατάστημα του στο Ναύπλιο.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ένας ταλαντούχος τραγουδιστής που διαπρέπει στις μεγάλες πίστες των Αθηνών, ο οποίος είναι και από την περιοχή μας, τον είδαμε πρόσφατα  στην πόλη του Άργους και επέλεξε να διασκεδάσει στο Diverso bar.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΑΡΠΕΤΖΟΣ
Δεν το βάζει ποτέ κάτω είναι φανταστικός γεμάτος κέφι και παράλληλα πολύ καλός πασαδόρος στο Rosso cafe στο Ναύπλιο .
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ
Πάντα δυο πολύ καλοί φίλοι. Ο Ανδρέας τίμησε το φίλο του Νίκο στην παρουσίαση ρούχων που έγινε πρόσφατα σε μια επίδειξη στο 3sixty στο Ναύπλιο.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δυο τρελοί μπάρμαν που από πέμπτη έως Κυριακή κάνουν άνω κάτω το Room bar ανεβάζοντας τη διάθεση του κόσμου για να πέραση αξέχαστες βραδιές .
ΒΙΚΥ ΒΑΡΕΛΑ ΝΤΙΝΑ ΤΣΟΥΡΙ
Ανήκουν και οι δυο στο ποιο σύγχρονο ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ του κ. Ανδρέα Χρονόπουλου στην πόλη του Άργους που άνοιξε πρόσφατα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεχίζει να μαγεύει με τα μαγικά του χέρια δημιουργώντας φανταστικά και εντυπωσιακά κουρέματα και χτενίσματα στο κομμωτήριο του στο Ναύπλιο.
ΣΑΡΡΑ ΤΣΕΜΠΕΡΑ
Στο cafe restaurant san Rocco στο Ναύπλιο πέρα από το καλό φαγητό με τα απίστευτα γευστικά πιάτα του, δοκιμάστε έναν σπάνιο cafe που έχει αποκλειστικά στο Ναύπλιο, κάτι ανάλογο δεν έχετε γευτεί.
ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Εδώ του βγάζω το καπέλο όπως λέει και η λαϊκή ρήση, τέτοια σουβλάκια δεν έχετε φάει ποτέ ξανά θα τον βρείτε δίπλα από το γνωστό γυμναστήριο στο Ναύπλιο. Εμπιστευθείτε το γούστο μου θα σοκαριστείτε από την γεύση τους.
ΤΑΣΟΣ ΝΤΙΝΗΣ
Είναι ένας από του κορυφαίους κομμωτές στο Ναύπλιο ,αλλά και πολύ ζωόφιλος ο οποίος έχει στην κατοχή του 4 ποιμενικά γερμανικά λυκόσκυλα εκπαιδευμένα.
ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ
Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που δεν μπορεί ένας χωρίς τον άλλον ,άλλωστε το καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας να κάνουν και επίσημα την αγάπη τους σε γάμο και αργότερα σε οικογένεια. Ευχόμαστε τα καλύτερα και με πολλούς απογόνους.
ΕΛΕΑΝΝΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τόσες φορές έχουμε δει και απολαύσει την Ελεάννα Αζούκι στο Room bar στο Ναύπλιο η οποία ανταποδίδει την αγάπη της βγάζοντας φωτογραφίες με όλο το κόσμο.Εδώ την βλέπουμε με έναν από τους 3 ιδιοκτήτες του Room bar Βασίλη Στεφανόπουλο.
BAΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ (ASSOTOS)
Ένας από τους ποιο καλούς μουσικούς παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού STAR FM ,παράλληλα και ένας πολύ καλός Dj παίζοντας Ελληνικές επιτυχίες .
ΝΟΤΑ ΛΕΡΜΑ ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΕΜΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΥ ΒΟΥΛΑ ΛΕΡΜΑ
Πολύ καλές φίλες αυτοκόλλητες θα έλεγα , καθημερινά βρίσκονται στο δικό τους στέκι που δεν είναι άλλο από το ζαχαροπλαστείο Sweet cookies στο Ναύπλιο.
ΕΛΕΝΑ ΤΟΜΠΡΑ
Πάντα χαμογελαστή όμορφη και ευδιάθετη έτοιμη να εξυπηρετήσει όλο το κόσμο στο Αρτοποιείο Αλεύρι Ζάχαρη στο Ναύπλιο.
ΦΙΛΙΤΣΑ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΗΤΑΡΑΣ
Δυο αδέλφια που πάντα διασκεδάζουν μαζί σε κάθε τους έξοδο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Κάνουν καθημερινά μαζί προπόνηση στο Γυμναστήριο Champions στο Ναύπλιο. Ευχόμαστε να τους δούμε το Μάιο σε αγώνες Βodibilndin σηκώνοντας την κούπα τις πρωτιάς.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
Έχει επί της οδού Ν.Κίου Άργους ένα από τα ποιο σύγχρονα συνεργεία αυτοκινήτων το οποίο ειδικεύεται και στην υγραεριοκίνηση.
BAZAAR
Όλο το προσωπικό του καταστήματος ( Στέλλα Γιώργος Γιάννης )το οποίο είναι στην 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο είναι έτοιμο να καλύψει της ανάγκες τον παιδιών που θα παρελάσουν με παραδοσιακές στολές (Τσολιάς –Αμαλία ) νοικιάζοντας η αγοράζοντας σε πολύ καλές και συμφέρουσες τιμές .
DELUXE
Η νικητές του πρώτου τουρνουά Αμερικάνικου μπιλιάρδου που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην στο Άργος είναι οι εξής 
 1ος Μίλτος Μαυρογιαννάκης 
 2ος Σταύρος Μπινιάρης 
3ος Γιώργος Μέρας 
Συγχαρητήρια στο DELUXE για την οργάνωση του τουρνουά στους συμμετέχοντες ,αλλά κυρίως στους νικητές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΧΙΖΑΣ
Καιρό είχαμε να τον δούμε να κάνει Night Life και πρόσφατα τον εντοπίσαμε να διασκεδάζει και να περνά καλά σε αποκριάτικο χορό πολιτιστικού συλλόγου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, στις 18:00 το απόγευμα, και λίγες ημέρες μετά τον Ελληνικό της Eurovision -Eurosong 2014 a mad show- οι νικητές της βραδιάς Freaky Fortune με το τραγούδι "Rise Up", μιλούν αποκλειστικά στον STAR FM 92.9, στην πρώτη τους ραδιοφωνική συνέντευξη μετά τον διαγωνισμό του Eurosong 2014 !! θα μιλήσουν στον Ιωάννη Γιαννούση.
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΝΕΛΗ
Εντυπωσιακή και καλοσυνάτη πάντα ως οικοδέσποινα καλωσορίζει το κόσμο στην είσοδο του BARAONDA club στην πόλη του Ναύπλιου .
ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ
Δυο πολύ καλές φωνές που κάθε παρασκευή και Σάββατο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, στους Πειρατές Live στο Άργος ερμηνεύοντας όλες της Ελληνικές επιτυχίες.
ΡΑΝΙΑ ΤΕΚΟΥ
Kατέκτησε με την φωνή της και με τις ερμηνείες της πολύ κόσμο στην πόλη του Άργους κάθε Σάββατο στο COLOSSEUM Live 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
Στο κατάστημα του Sanφος στο Ναύπλιο θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα φωτιστικά , και ότι ηλεκτρολογικό εξοπλισμό χρειάζεται ένας οικιακός και επαγγελματικός χώρος .
ΤΖΕΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Κάνει καθημερινά στο MERCATO γευστικές μπουκίτσες αλλά και άλλες σπεσιαλιτέ για γευσιγνώστες.
ΑΚΗΣ ΓΚΙΖΑΡΓΙΩΤΗΣ (ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΟΣ)
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 22:00 – 24:00 στον MUST FM 97 κάνει την ποιο ανατρεπτική ραδιοφωνική εκπομπή παίζοντας όλες τις επιτυχίες της Ελληνικής δισκογραφίας.
ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΡΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΔΟΚΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΗΣ
Η ποιο τρελή παρέα που όταν βγαίνουν να διασκεδάσουν του δίνουν και καταλαβαίνει έως τις πρώτες πρωινές ώρες στα ποιο in στέκια.
ΛΙΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Πανέμορφη και καλοντυμένη υποδέχεται το κόσμο στην είσοδο του COLOSSEUM Live στο Άργος και του εύχεται να περάσουν μια φανταστική βραδιά .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ