ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η τουριστική κίνηση των ημερών του Πάσχα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. |





















 Με επιτυχία που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, οι πασχαλινές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων ανέδειξαν το Ναύπλιο σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της χώρας μας αποτελώντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας. Τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών, η προβολή της πόλης από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και η ικανοποίηση των δημοτών και των επαγγελματιών,  είναι η καλύτερη “ανταμοιβή” για όλους όσοι εργάστηκαν με ζήλο για την επιτυχία των εκδηλώσεων.
Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συμπολιτών και των επισκεπτών της πόλης, η δημοτική αρχή προετοίμασε μια σειρά εκδηλώσεων εναρμονισμένων με το πνεύμα της εορτής του Πάσχα. Τη δική της σημασία στην επιτυχία της μεγάλης γιορτής είχε η επιμονή που δείξαμε στην ενημέρωση και ανάδειξη όλων των εκδηλώσεων που διοργάνωσαν οι φορείς της πόλης.
Ανάμεσά τους ξεχωρίσαν οι εκδηλώσεις των χορωδιών, της φιλαρμονικής, η αναβίωση εθίμων, οι ξεναγήσεις των επισκεπτών στην πόλη, η συμμετοχή των παιδικών ομάδων και οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πελοποννήσου που στο σύνολό τους προσέδωσαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο Ναύπλιο.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο στολισμός του Μεγάλου Δρόμου, ο οποίος προήλθε από την αγαστή συνεργασία των καταστημάτων και του ΔΟΠΠΑΤ. Για άλλη μια χρονιά, την παράσταση “έκλεψαν” οι εθελοντές της πόλης που με την ανιδιοτέλεια και την περίσσεια διάθεση προσφοράς, επέδρασαν καθοριστικά στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε: "Κάθε μας βήμα εξυπηρετεί το μεγάλο στόχο να κατακτήσει το Ναύπλιο την κυρίαρχη θέση του σε όλη τη χώρα. Με φυγή προς το μέλλον ξεπερνάμε τις δυσκολίες του σήμερα αλλά και τις αντιλήψεις που θέλουν να κρατήσουν τον τόπο μας προσκολλημένο σε μια εικόνα μιζέριας που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και, πρωτίστως, στην Ιστορία, την ομορφιά και τις δυνατότητες μιας πόλης που μπορεί και θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ