ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Νίκος Γκαβούνος: ΄΄Ότι σπείρεις θα θερίσεις... ''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. |




















 Ο πρέσβης της Γεωργίας κ Ντειβιντ Μπακρατζε θα τιμήσει με την παρουσία του ,τον τριήμερο εορτασμό του πολιούχου μας Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους.Η πρόσκληση αυτή έχει να κάνει με την πολιτική της εξωστρέφειας που ακολουθούμε την τελευταία τριετία στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Η πολιτιστική και η θρησκευτική μας κληρονομιά ,η πλούσια ιστορία του τόπου μας ,το φυσικό κάλλος της περιοχής μας προβάλλονται συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή του Δ.Καμπόσου πλεονεκτήματα που οι προηγούμενες δημοτικές αρχές απέφευγαν να αξιοποιήσουν.

Καλοκαιρινό Φεστιβαλ, Εν Άργει Διονύσια, Καρναβάλι, Εκθέσεις Ζωγραφικής, Εκθέσεις Γλυπτικής , Μουσικές Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, Θεατρικές παραγωγές, στήριξη και προβολή των ντόπιων καλλιτεχνών είναι μερικές από τις δράσεις της ΚΕΔΑΜ οι οποίες προβλήθηκαν Πανελληνίως και κατάφεραν να συνδέσουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου μας με την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής δίνοντας μια οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες μας.

΄΄Ότι σπείρεις θα θερίσεις '' λέει ο λαός μας και ο Δήμος μας ακόμα και μέσα από τις δράσεις της ΚΕΔΑΜ ακολουθεί μια πολιτική σωστά δομημένη που σκοπό της έχει το κοινό όφελος.

Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει τα παραπάνω με επιχειρήματα;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ