ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σεμινάριο προπονητικής στο Άργος παρόντος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. |




















 Η ΕΠΣ Αργολίδας διοργάνωσε σεμινάριο προπονητικής με τίτλο «Youth football: ο κατάλληλος προπονητής των αναπτυξιακών ηλικιών» την Παρασκευή 11 Απριλίου.
Ομιλητές ήταν σημαντικά στελέχη του ελληνικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου όπως: Ο τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer Schools στην Αγγλία κ. Joseph Sutton, ο Ολλανδός προπονητής τερματοφυλάκων κ. Hennie Ardesch, Ο βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής κ. Λεωνίδας Βόκολος που θα αναλύσει το Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ-15 κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης και ο καθηγητής ΦΑ Παναγιώτης Κονομάρας.
Το σεμινάριο έγινε στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αργολίδας (θεωρητικό κομμάτι) και στο Δ.Α.Κ Ναυπλίου (πρακτικό κομμάτι) θα γίνει το Σάββατο 11 Απριλίου. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου ήταν το εξής:

Παρασκευή 11/04/14 (Θεωρητικό μέρος)
16.30-17.15: Λεωνίδας Βόκολος (Β. Ομοσπονδιακός προπονητής): Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης ΕΠΟ
17.15-18.00: Θεόδωρος Ελευθεριάδης (Ομοσπονδιακός προπονητής Κ-15): Δόμηση και φιλοσοφία προπόνησης
18.00-18.45: Joe Sutton (Τεχνικός διευθυντής Arsenal Soccer Schools): Play the Arsenal Way
19.00-19.45: Hennie Ardesch (Ολλανδός Προπονητής Τερματοφυλάκων Keeper Academy Twente): 
Προπόνηση Νεαρού Τερματοφύλακα
19.45-20.15 Παναγιώτης Κονομαράς (Κ.Φ.Α. με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και γυμναστής στην ΠΑΕ Πανθρακικός): Η προπόνηση της νευρομυικής συναρμογής στο ποδόσφαιρο.
Παρών στο σεμινάριο προπονητικής ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος ,ο θεματικός περιφερειάρχης Φ.Στεφανόπουλος ,ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Χ.Πετσέλης ,ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Ι.Αποστολόπουλος , ο τέως πρόεδρος του Παναργειακού Δημήτρης Καρυάμης κα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ