ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή - Για ακόμη μία φορά από τα υψηλότερα ποσοστά η Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. |











Δελτίο τύπου

 Μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση καθιέρωσε την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και την μόνη με ανοδική πορεία. Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες μας Αργολιδείς που ξαναέδωσαν στο Κίνημα μας από τα υψηλότερα ποσοστά στην χώρα (11,13%) ποσοστό αυξημένο κατά 1,7% μονάδες από τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012.


Οι Συναγωνιστές από την Τοπική Οργάνωση Αργολίδας, με πενιχρά μέσα αλλά με ακλόνητη Πίστη, όλο αυτό το διάστημα βρέθηκαν σε κάθε γωνιά του νομού μας και μετέφεραν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Πλέον τρεις Έλληνες Εθνικιστές, οι Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος θα μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αγωνιζόμενοι και από αυτό το νευραλγικό «πόστο» για την Ελληνική Ιδέα και τον Λαό μας. Με τον Αρχηγό μας και δεκάδες Συναγωνιστές φυλακισμένους άδικα από την χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου, με την Πατρίδα σκλαβωμένη στους διεθνείς τοκογλύφους και με δύο αδέρφια μας δολοφονημένα δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για ανάπαυση.

Ο δρόμος για την Λευτεριά της Ελλάδας είναι μακρύς και ανηφορικός. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για την Πατρίδα και τον Λαό.

Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω ο Αρχηγός!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ