ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τάσος Χρόνης: Θα είμαστε παρόντες από την θέση που οι δημότες Επιδαύρου μας έβαλαν να τους υπηρετήσουμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. |
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας, οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες και εξέλεξαν τη νέα δημοτική αρχή. Ιδιαίτερα αυτούς που με την ψήφο τους έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται. Ότι εμπιστεύονται το όνειρό μας για αλλαγή νοοτροπίας και αλλαγή σκέψης. 

Ότι θέλουν οι νέοι να είναι μπροστά και να καθορίζουν τις εξελίξεις μακριά από παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές λογικές. Δυστυχώς όμως είμαστε η μειοψηφία αυτή τη φορά. Κάναμε έναν αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα αναλύοντας τις ιδέες μας για ανάπτυξη του τόπου, ενώ παράλληλα ενημερώσαμε τους δημότες μας για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής τόσο σε επίπεδο έργων όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού. Ανυπαρξία που ευελπιστούμε να μην συνεχιστεί την επόμενη 5ετία βαλτώνοντας τον τόπο.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Δήμαρχο και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαστε παρόντες από την θέση που οι δημότες Επιδαύρου μας έβαλαν να τους υπηρετήσουμε, ασκώντας έντιμη και γόνιμη αντιπολίτευση. Θα είμαστε δίπλα σε ότι αναπτυξιακό και θετικό υπάρχει με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, αλλά θα είμαστε αυστηρά απέναντι σε κάθε είδους αδιαφανή διαδικασία και λογική, η οποία μας γυρνά στο παρελθόν. Οι ενεργοί δημότες ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν από όλες τις θέσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ενημέρωσης των δημοτών, αλλά και προώθησης των ιδεών τους για καλυτέρευση του Δήμου μας.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Δήμου Επιδαύρου απλά ας προβληματιστούμε για το πώς θεωρεί ο καθένας από εμάς την αλλαγή, που σχεδόν όλοι αναφέρουμε και αναζητούμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, όταν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το 70% των δημοτικών συμβούλων είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Μήπως τελικά περιμένουμε κάποιοι άλλοι να μας φέρουν την αλλαγή που επιθυμούμε;

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου”



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ