ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η Εύα Καϊλή, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη στην Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |



















 Η Εύα Καϊλή, υποψήφια ευρωβουλευτής με τν Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη πέρασε το διήμερο 8 και 9 Μαϊου στην Κρήτη.

Ξεκινώντας τις συναντήσεις με φίλους της από τα όμορφα Χανιά, η Εύα Καϊλή βρέθηκε με τους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους, και συγκεκριμένα με τον κ. Γιώργο Κώτσο , επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Α. Βουλγαράκη, και στην συνέχεια συνάντηθηκαν με τον κ. Παντελή Πετσετάκη του Οικονομικού Επιμελητήριου και φυσικά τον φίλο της και νυν Δήμαρχο κ. Σκουλάκη με την σύζυγο του στο εκλογικό τους κέντρο όπου του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Η κ. Καϊλή στην συνέντευξή της στον κ. Κονσολάκη, του τηλεοπτικού σταθμού ΚΥΔΩΝ TV , μίλησε για την ανάγκη για δυνατή Περιφέρεια, την ανάγκη της Περιφέρειας να αποκτήσει καθαρή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, από εκπροσώπους που έχουν επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και έχουν γνώση των ευρωπαϊκών δυνατοτήτων, ώστε να διασφαλιστούν η υποστήριξη και τα κονδύλια από το νέο ΕΣΠΑ.
Το απόγευμα της Πέμπτης η Εύα Καϊλή, έφτασε στο Ρέθυμνο για να συμμετάσχει στην πρωτότυπη εκδήλωση των νέων PES ACTIVISTS, που αντίστοιχή της θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέχρι τις εκλογές.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε και η υπ.Αντιπεριφερειάρχης κα Λιονή της ευχήθηκε καλή επιτυχία καθώς γνωρίζονται από την Κεντρική Μακεδονία. Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γ. Μαρινάκης που σπούδασε στην Θεσσαλονίκη την υποδέχθηκε θερμά και στην συνάντηση τους μίλησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν την Κρήτη αλλά και την περιοχή του ειδικά. Μαζί με τους Θεόδωρο Δουλουμπέκη και Ελένη Αρμάου, Βασίλη Πετριτζίκη και Σήφη Βουκάλη αλλά και με τον Γιάννη Λιτίνα και τον Στέλιο Βρυλάκη, και τους συνυποψήφιούς της Γιώργο Παπακωνσταντή, Μάνο Επιτροπάκη και Βίκη Μάτσικα έκαναν μια πολύωρη ζωντανή συζήτηση με τους παρόντες Κρητικούς, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα τόσο αυξάνονταν, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις πολιτικές εξελίξεις, τις Ευρωεκλογές και την ατζέντα των υποψηφίων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ