ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

"Συνειρμοί, Μαρτυρίες, Μυθιστορίες": Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Β. Δερτιλή στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |


















 Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γεώργιου Β. Δερτιλή "Συνειρμοί, μαρτυρίες, μυθιστορίες" (εκδόσεις Πόλις). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο με ελεύθερη είσοδο.

Παρουσίασαν το βιβλίο και διάβασαν αποσπάσματα (με αλφαβητική σειρά) οι Θεοδώρου Ανθή, Καλποδήμου Καλλιόπη και Μπουμπάρης Νικόλαος. Αποσπάσματα διάβασε και ο συγγραφέας. Μετά το πέρας της παρουσίασης, ο κύριος Καθηγητής δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό και συζήτησε μαζί του.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο Βουλευτικό για την παρουσίαση του βιβλίου. Κυρίως όμως, θέλει να ευχαριστήσει τον Ομότιμο Καθηγητή Ιστορίας του ΕΚΠΑ κ. Γ. Δερτιλή τόσο για την παρουσία του όσο και για την ευγένειά του και το ήθος του.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, σε πείσμα των καιρών, θα συνεχίσει να καταβάλει προσπάθειες ώστε να προσφέρει στο αργολικό κοινό εκδηλώσεις ποιότητος. Το έχει αποδείξει αυτό στην τριαντάχρονη πορεία του στον πνευματικό χώρο της Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Μπουμπάρης

Η Γραμματέας
Κωνσταντίνα Πατούρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ