ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Έληξε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Σχολική ζωή» του Δον Πινέλο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. |
 Εντυπωσιάστηκαν αλλά και συγκινήθηκαν όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση «Σχολική ζωή» του βρεφονηπιακού σταθμού «Δον Πινέλο» στους στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος από τις 5 έως τις 13 Μαίου 2014.
Την έκθεση με μεράκι επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοι του "Δον Πινέλο" Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη
και συνδιοργάνωσαν με την  Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους-Μυκηνών 
Η έκθεση περιλάμβανε σχολικά αντικείμενα που έχουν πλέον ξεχαστεί όπως το κλασικό αλφαβητάριο , το κουδούνι που χτυπούσε ο επιστάτης, ποδιές και πολλά άλλα που ξύπνησαν μνήμες στους παλαιότερους και εξέπληξαν τους νεότερους, που επεσκέφθησαν την έκθεση όσες μέρες διήρκησε. 
Στην έκθεση επίσης μπορούσε κανείς να δει παλιές φωτογραφίες από την σχολική ζωή της Αργολίδας, ενώ ενδιαφέρον αποτελεσαν οι φωτογραφίες που παραχώρησαν από την σχολικά τους χρόνια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ακόμα και ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης.
Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, σχολεία, εκπαιδευτικοί, ενώ οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο έζησαν μια σχολική μέρα από τα παλιά, κάνοντας μάθημα στα παλιά θρανία όπως οι γονείς τους και οι γιαγιάδες τους.
Πραγματικά πολύ αξιέπαινη δουλεία των εκπαιδευτικών Έλενας και Ιωάννας Ιωαννίδη που με κόπο και μεράκι κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλο αυτό το υλικό από τα παλιά μαθητικά χρόνια και να μεταφέρουν όσους επισκέφθηκαν την έκθεση σε εκείνα τα δύσκολα αλλά όμορφα χρόνια, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Νίκο Γκαβούνο να δηλώσει πως θα δημιουργηθεί μια μόνιμη έκθεση για να εχουν την δυνατότητα τα σχολεία να την επισκέπτονται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ