ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Διήμερη εκπαίδευση των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου του ΕΕΣ στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. |























 Το Σάββατο 17 Μαΐου και τη Κυριακή 18 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαίδευση 52 συνολικά Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστικών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια τις συνεχούς εκπαίδευσης των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Διοργανώθηκε από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Τρίπολης με τη συνεργασία και βοήθεια του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας.


Την εκπαίδευση παρακολούθησαν επίσης και Εθελοντές Σαμαρείτες από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου.

Στο διήμερο αυτό που ξεκίνησε από νωρίς το Σάββατο και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής έγινε επανάληψη ενός μεγάλου μέρους της εκπαίδευσης και αποδείχτηκε ότι οι εθελοντές μας μπορούν να συνεργαστούν άψογα ακόμα και αν γνωρίζονται μόνο λίγες ώρες. Τελειώνοντας το διήμερο αυτό οι εθελοντές έδωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη κοινή τους εκπαίδευση.

Υποστηρικτές για τν εκπαίδευση ήταν ο Σύλλογο Σεχιωτών και την ΔΙΚΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (4η Μεραρχία Πεζικού) για την παραχώρηση του χώρου καθώς επίσης και το Δήμο Τρίπολης για την σίτιση των εθελοντών μας.

Τέλος το περιφερειακό τμήμα Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά το περιφερειακό τμήμα Τρίπολης για την φιλοξενία των εθελοντών τους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ