ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

"θε΄ να ταξιδέψω θέλω" με τον Παναγιώτη Λάλεζα στην Αρχαία Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. |
Υπό τον τίτλο "θε΄ να ταξιδέψω θέλω" ο Παναγιώτης Λάλεζας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους στους δρόμους της παραδοσιακής μουσικής όπως αυτή θα ξετυλιχθεί στο λιμανάκι της ΑρχαίαςΕπιδαύρου την Πέμπτη 19/6/2014 και ώρα 21.00 μμ
Η Αρχαία Επίδαυροςως σημείοαναφοράς των πολιτιστικών δρώμενων της Αργολίδαςετοιμάζεται να υποδεχτεί για άλλη μια χρονιά έναν από τους σημαντικότερουςκαλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής . Η συνεργασία του ΠολιτιστικούΣυλλόγουΑρχαίαςΕπιδαύρου με τον διακεκριμένοτραγουδιστήξεκίνησε πριν από τρίαχρόνια με κοινόστόχο την επιθυμία να παράγουμεπολιτισμό και όχι να είμαστεαπλάθεατές του μας είπε η Πρόεδρος του ΠολιτιστικούΣυλλόγουΝάντιαΣμυρλή. Έτσιλοιπόνδημιουργήθηκε το τμήμαπαραδοσιακούτραγουδιού με τον ΠαναγιώτηΛάλεζα στο ρόλο του Δάσκαλου και ταυτόχρονα το τμήμαπαραδοσιακούχορού με τον Βαγγέλη Τσιμπούρηχοροδιδάσκαλο .

Αυτή η τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή δουλεία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 19/6/2014 και ώρα 21.00 μμ στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου .

Συνοδοιπόροι μας σε αυτό το ταξίδι και το Λύκειο Ελληνίδων Κιάτου καθώς και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά.



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ