ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η γνωριμία το επίμoνο φλερτ και ο γάμος του Αντώνη Σαμαρά με τη Γεωργία Κρητικού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |






















 Το πρώτο τετ α τετ που είχαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την αποτίμηση του αποτελέσματος των διπλών εκλογών, στις 29 Μαΐου διακόπηκε κάπως... παράξενα. Ο πρωθυπουργός έφυγε γρήγορα γρήγορα, δημιουργώντας απορίες. Η διαρροή περί «κοινωνικής υποχρέωσης» που είχε ο πρωθυπουργός και επίσπευσε το τέλος της συνάντησης δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα δείπνο με την σύζυγό του στο ταβερνάκι του Βασίλη στην Κηφισιά, για να γιορτάσουν την 24η επέτειο του γάμου τους.

Η πρώτη γνωριμία όπως αναφέρει ο ιστότοπος parapolitika.gr, έγινε το 1989. Η 24χρονη Γεωργία συνοδεύει τον πατέρα της, ιδιοκτήτη της τοματοβιομηχανίας «Κύκνος», στον κινηματογράφο «Αστέρια», στην Κηφισιά, όπου μιλούσε ο τότε φιλόδοξος πολιτικός Αντώνης Σαμαράς. Μια απλή χειραψία στο τέλος της εκδήλωσης ήταν αρκετή για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της Γεωργία που απέπνεε κάτι αριστοκρατικό και ταυτόχρονα απλό μαγεύει τον σημερινό πρωθυπουργό. Τις επόμενες ημέρες προσπαθεί να μάθει κάτι για εκείνη. Φτάνουν στο γραφείο του 300 φωτογραφίες. Ο Αντώνης Σαμαράς ψάχνει και εντοπίζει τη νεαρή Γεωργία, η οποία τότε ήταν ακόμη φοιτήτρια, και ρωτά πώς μπορεί να τη βρει. Με τα πολλά τα καταφέρνει.
Ενα χρόνο αργότερα Γεωργία Κρητικού και Αντώνης Σαμαράς ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πύλο, ιδιαίτερη πατρίδα του σημερινού πρωθυπουργού. Ο γάμος τους και το πάρτι που ακολούθησε άφησε ιστορία. Η τελετή ήταν ανοιχτή για όλους τους κατοίκους και το γλέντι με την Μαρινέλλα και τον Μανώλη Μητσιά κράτησε μέχρι πρωίας.
Η Γεωργία Κρητικού, με την οποία ο κ. Σαμαράς απέκτησε δυο παιδιά, την Λένα και τον Κωνσταντίνο, στάθηκε στο πλευρό του σημερινού πρωθυπουργού σε όλες τις περιστάσεις, δύσκολες και εύκολες, και τον στήριξε σε κάθε του επιλογή. Δεν είναι τυχαίο που όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για ένα βαθύ, ισχυρό και ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους....

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ