ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Καμπόσος: Το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους δεν απεντάσσεται από το ΕΣΠΑ - Κρίγκος: Στις 9 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαγωνισμός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. |
 Κατηγορηματικά απαντούν μέσω facebook ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κρίγκος στην είδηση για απεντάξεις έργων από το ΕΣΠΑ. Tο έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους αναφέρουν, θα γίνει και μάλιστα έχει ήδη δημοσιευτεί η δημοπράτηση του και στις 9 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο διεθνής διαγωνισμός.

Ο δημαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος μέσω facebook σχολίασε: "Δυστυχώς για κάποιους το δικό μας ΔΕΝ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ !!!! .....και κλάμα οι ΑΝΤΙ ...Αργείτες.......Ο ΧΟΝΔΡΟΣ που ( δηλώνει δημοσιογράφος) και μερικά άλλα ......( βάλε οτι χειρότερο σου έρχεται )......Ο Δήμος μας έχει ΔΗΜΑΡΧΟ, πάρτε το χαμπάρι ! ! !!"

"Η ανωμαλία συνεχίζεται, δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό οι ελάχιστοι, οι βλάκες, οι προδότες του τόπου μας. Το έργο προχωράει και οι διαβεβαιώσεις που έχουμε απο την περιφέρεια (η περιφέρεια έχει την ευθύνη του έργου), είναι οτι το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ! ! ! Τι κερδίζουν με τα ψέματα ; ; ; ; Ο λαός ας πάψει να είναι ευγενής μαζί τους. Σ.Σ το συγκεκριμένο έργο δημοπρατείται και στις 9 Σεπτεμβρίου (γίνεται διεθνής διαγωνισμός), μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 πολύ μεγάλες εταιρείες."

Ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Κρίγκος τονίζει: "Κάποιοι επιχαίρουν για ΔΗΘΕΝ απένταξη του έργου της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους. Πολλοί στο παρελθόν πόνταραν σε τέτοια κατάληξη του έργου με σκοπό να προσποριστούν πολιτικά οφέλη αλλά ο κόσμος τους καταδίκασε σε πολιτική αποστρατεία.

Όσοι έχουμε δουλέψει και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για αυτό το όραμα και όσοι θέλουμε το καλό του δήμου λυπούμαστε όσους, εκ του μακρόθεν, ευελπιστούν σε μια τέτοια κατάληξη αλλά, δυστυχώς για αυτούς, για το συγκεκριμένο έργο έχει ήδη δημοσιευτεί η δημοπράτηση του και στις 9 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο διεθνής διαγωνισμός."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ