ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Διαμαρτυρία στην Καραθώνα από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. |























 Κάθε καλοκαίρι ολοένα και μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, των νέων, δεν καταφέρνει να πάει για διακοπές. Άνθρωποι του μόχθου, της βιοπάλης, που σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης, ζώντας στη φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια, δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε για ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Από τις πιο ωραίες παραλίες της Αργολίδας, η Καραθώνα και πολλές άλλες παραλίες της Αργολίδας, παραχωρούνται σε επιχειρηματίες για εκμετάλλευση, με αποτέλεσμα το επιπρόσθετο κόστος εισόδου να τις καθιστά απαγορευτικές για το μεγαλύτερο μέρος του λαού.

Υπεύθυνοι για αυτά τα προβλήματα είναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις και οι δημοτικές αρχές που τις στηρίζουν. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες να μη δεχτούν να πληρώνουν για να κάνουν ένα μπάνιο.

Η ξεκούραση και η αναψυχή αποτελούν δικαίωμα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων που τους στερείται, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα και οι προϋποθέσεις για να εξασφαλιστούν δωρεάν.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα μέσα από τον κοινό αγώνα τους να βάλουν φραγμό στην αντιλαϊκή πολιτική που αποτελεί οδοστρωτήρα κάθε εργατικού δικαιώματος και να την ανατρέψουν.

Σας καλούμε σε δράση την Κυριακή, 20/07/14, στις 19:30μ.μ στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Καραθώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ