ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» επανέρχεται στις 24 Ιουλίου - Η ΕΡΑ Σπορ στο πλευρό του Aστέρα Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |

















 Η εκπομπή-θρύλος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» επανέρχεται και θα κάνει πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική σεζόν στις 24 Ιουλίου, μέσω του ertopen.com και των Περιφερειακών Σταθμών της ελεύθερης ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη μετάδοση της κρίσιμης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τη φινλανδική Ροβανιέμι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών τουEuropaLeague.

Το ιστορικό αθλητικό ραδιόφωνο θα βρεθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Την περιγραφή θα αναλάβει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, επί σειρά ετών ανταποκριτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στην Τρίπολη.

Το ertopen.comκάνει προσπάθειες ώστε οι εντός έδρας «μάχες» των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του EuropaLeagueκαι ChampionsLeague, να μεταδοθούν «ζωντανά», ώστε να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι ανά την επικράτεια για την προσπάθεια των Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ακόμη, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι στο πλευρό ΟΛΩΝ των ομάδων με καθημερινές εκπομπές, ενώ θα βρίσκεται και στα υπόλοιπα αθλητικά event, πέρα από αυτά του ποδοσφαίρου. Τους παραγωγούς-δημοσιογράφους της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μπορείτε να τους ακούτε καθημερινά από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 24:00 έως τις 02:00.

Συντονιζόμαστε με το ertopen.com και τους Περιφερειακούς Σταθμούς και ακούμε σε ΟΛΗ την Ελλάδα και μέσω Βραχέων σε ΟΛΟ τον κόσμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ