ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΔΕΔΔΗΕ: Σε κουνάβι οφειλόταν η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Ναύπλιο στις 16 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. |














 Με αφορμή το από 17.08.2014 δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Αργολικές Ειδήσεις» για επαναλαμβανόμενες διακοπές στο Δίκτυο Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε στην πόλη του Ναυπλίου, διευκρινίζονται τα ακόλουθα :

- Στις 16.08.2014 και ώρα 21:00 τέθηκαν εκτός λειτουργίας πέντε γραμμές Μέσης Τάσης (20κV) που τροφοδοτούσαν τμήμα της πόλης του Ναυπλίου καθώς και τις ευρύτερες περιοχές Δρεπάνου, Ασίνης, Τολού, Ίριων, Τραχειάς.

- Η διακοπή προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε έναν από τους δύο Μετασχηματιστές στον κεντρικό Υποσταθμό Διανομής του Άργους, το οποίο βραχυκύκλωμα οφείλεται στην εμπλοκή κουναβιού σε κύριο Διακόπτη Ισχύος.

- Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε κινητοποιήθηκαν άμεσα και αφού έγιναν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι τέθηκε σε λειτουργία ο εν λόγω Μετασχηματιστής στις 21:40 και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση όλων των περιοχών που είχαν διακοπή ρεύματος.

- Να σημειωθεί ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους είχαν εμφανιστεί μόνο δύο διακοπές σε τμήμα της πόλης του Ναυπλίου, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τα συνεργεία της Υπηρεσίας μας.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία των καταναλωτών από έκτακτα γεγονότα, που δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών και τον περιορισμό της ενόχλησης των χρηστών του δικτύου Διανομής.

Ναύπλιο, 19 Αυγούστου 2014
Από τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / Περιοχή Ναυπλίου










ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ