ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έχασε από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο Πανασιναϊκός 2-1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |






















 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Πανασιναικού από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδος.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις: στο Α ημίχρονο η ομάδα του Κουτσοποδίου ήταν εμφανώς ανώτερη, δικαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν μόλις στο 7' του αγώνα όταν ο Καζάς έπιασε δυνατό σούτ απο το ύψος της περιοχής και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ. 

Στο 13' εξαιρετική προσπάθεια του Μουσταφάϊ και πλασέ απο κοντινή απόσταση αλλά ο Χάρις Σταυρόπουλος με εκπληκτικό τρόπο σώζει πάνω στη γραμμή. 

Στο 15' μετά από σέντρα του Αντωνιάδη στην περιοχή Αϊβαλιώτης αλλά και Σαρρής αδυνατούν να τελειώσουν τη φάση. Στό 20' και μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά, οι Διαμαντής και Δημήτρης Καβεζός μπερδεύονται και δεν διώχνει κανείς τη μπάλα από την μικρή περιοχή και ο Κουτσοδήμος εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας με πλασέ σημειώνει το 1-0. 

Στο 26' αναγκαστική αλλαγή (διάστρεμμα) του πολύ καλού έως τότε Γιαννης Κωστοπουλος και στη θέση του ο Γιώργος Κολορίζας. Στο 35' μια πολύ άτυχη στιγμή για την ομάδα μας,σέντρα σούτ του Αιβαλιώτη απο πλάγια αριστερά και απο απόσταση 25 μέτρων, ασυνενοησία του Stephen Jansenμε τον Petros Tsakalis και αυτογκόλ με κεφαλιά του πρώτου. (2-0) Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Πανασιναικου είχε να αντιπαρατάξει δύο-τρείς ημιτελείς επιθετικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε εκ διαμέτρου αντίθετη εξέλιξη και ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ μπήκε αποφασισμένος να αποδείξει ότι η εικόνα του Α ημιχρόνου δεν τον αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση..

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διαρκεια του Β ημιχρόνου και δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες με τους Νίκο Καραβιά, Klodian Belba και Γιώργο Κολορίζα. Το γκόλ τελικά επιτεύχθηκε από το σημείο του πέναλτι. 

Σέντρα του Μπάρδη απο δεξιά και ο Φίλης καθαρά ανατρέπει τον Καραβιά μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Διαμαντής και μειώνει σε 2-1 στο 68'. Στο 70' τη θέση του Antwnis Topalli παίρνει ο Ervin Belba. Στο 80' περίπου η ατυχία για μια ακόμη φορά χτυπά την ομάδα μας η οποία αναγκάζεται να κανει και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του τραυματία Γιώργου Παπαδημητρίου παίρνει ο Μπάμπης Φαναρίσιος. 

Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ συνέχισε μέχρι το 94 να αναζητά το γκόλ της ισοφάρισης, αλλα στην εκπνοή του αγώνα μετά απο κόρνερ ο ευρισκόμενος στη μικρή περιοχή Στέφεν Γιάνσεν προωθεί τη μπάλα με το στήθος προς τα δίχτυα αλλά ο Άγγελςο Κομπόσης πέφτει στη γωνία του και αποσοβεί το σίγουρο γκόλ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!!


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  του Χρήστου Νώτη και των βοηθών του Γιώτη και Γκουριώτη. Πάντα κοντά στις φάσεις και χωρίς διάθεση να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Εξαιρετικά ελπιδοφόρο ξεκίνημα του κυρίου Νώτη στην Α1.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Ρέσκο και το συμβούλιο του ΠΑΟΚ για την καθ' όλα άψογη φιλοξενία τους, μπορούν να είναι βέβαιοι 'ότι θα τύχουν ανάλογης μεταχείρισης στο ματς του Β' γύρου.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας οι οποίοι συνεχίζουν από πέρσι στον ίδιο ρυθμό..σε κάθε γήπεδο η ομάδα μας αισθάνεται τεράστια στήριξη απο την παρουσία τους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ