ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κέρδισε ο Πανασιναϊκός τον Αριστείωνα Λυγουριού 6 - 1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |























Παράσταση για ένα ρόλο αποδείχτηκε το μάτς της δεύτερης αγωνιστικής στο γήπεδο του Δρεπάνου. Η Ασίνη ξεκίνησε με σούπερ ευκαιρία στο 1ο μόλις λεπτό της συνάντησης, όταν ο Κολορίζας απο βαθιά μπαλιά του Γιάνσεν βρέθηκε τετ α τετ και προσπάθησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής να ''κρεμάσει'' τον Παπαγιάννη που επιχειρούσε έξοδο, η μπάλα όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Όλοι περίμεναν ανάλογη συνέχεια απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ, ο οποίος όμως παρουσιάστηκε ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ νωθρός και νευρικός για ένα περίπου 20λεπτο. Αποτέλεσμα αυτής της νευρικότητας ήταν και η τρικυμία στη περιοχή της ομάδας στο 20' όταν τρείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ αδυνατώντας να διώξουν τη μπάλλα, απλά παρακολούθησαν τον Μπέκα να σουτάρει ανενόχλητος και να πετυχαίνει το 0-1.
Απο το σημείο αυτό η Ασίνη έδειξε να αφυπνίζεται και να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα προσπαθώντας να ισοφαρίσει το μάτς. Η ισοφάριση πάντως ήρθε και με τη ''βοήθεια'' του αντιπάλου..ήταν το 34ο λεπτό όταν σε μπαλιά του Μπάρδη ο Κολορίζας προσπάθησε να διεκδικήσει τη μπάλλα στο ύψος του πέναλτι, οι αμυντικοί του Αριστείωνα μπερδεύτηκαν και ο Κωστόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαγιάννη. Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ πλέον είχε πετύχει την γρήγορη ισοφάριση και διεκδικούσε με αξιώσεις κάτι καλύτερο πριν την ανάπαυλα του Ημιχρόνου, ευτύχησε μάλιστα να το πετύχει στο 40' έπειτα απο αριστουργηματική μπαλιά-τρύπα του Μπάρδη στον Παπαδημητρίου, ο οποίος σπανίως αστοχεί σε ανάλογες φάσεις, τέλειο πλασσέ και το 2-1 είναι γεγονός.
Μπαίνοντας για το Β' ημίχρονο η Ασίνη ζητούσε το τρίτο γκόλ που θα κλείδωνε το μάτς, αλλα τελικά αυτό το γκόλ ήρθε απο το δεύτερο(!!!) αυτογκόλ της ημέρας σε πανομοιοτυπη φάση αλλά με δράστη αυτή τη φορά τον Κουγιά. 3-1 στο 58'. Απο αυτό το σημείο το μάτς ουσιαστικά τελείωσε για το Λυγουριό και το μόνο που έμενε ήταν να μάθουμε το τελικό σκόρ. Στο 81' Μπάρδης και Κλόντι Μπέλμπα αλλαζουν τη μπάλλα και ο πρώτος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους σούταρε συρτά δυνατά στη γωνία του Ππαπαγιάννη και...4-1. Στο 89' ο Παναγιώτης Κωστόπουλος που είχε μόλις περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα απο σέντρα του Ππαπαδημητρίου, απο το ύψος του πέναλτι πετυχαίνει το 5-1 με σούτ.

Το σκόρ έκλεισε στο 90' και πάλι ο Παπαδημητρίου με πολύ καλή ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασσέ...6-1 και λήξη του μάτς.

Πολλοί καλοί για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ οι Γιώργος Παπαδημητρίου,Klodian Belda, Βασίλης Μπάρδης, χωρίς όμως να υστερήσει κάποιος, όπως φανερώνει και το τελικό σκόρ.

Χωρίς προβλήματα η διαίτησια των Τσιτουρίδη, Τσατσούλη Βασιλική και Πρασσά.

Γεμάτη η κερκίδα του γηπέδου στο Δρέπανο και αρκετός ο κόσμος και στον περίβολο του γηπέδου.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο της ομάδας μας που στηρίζει την προσπάθεια με όλους τους τρόπους!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΑΠΛΑ.......ΜΑΓΚΕΣ!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ